ברוקלין נטס מתקרבת לפתיחת מחנה האימונים, וב"ניו יורק פוסט" פרסמו ניתוח של הסגל לקראת עונת 2026/27. בין השחקנים שקיבלו התייחסות נמצאים כמובן שני הישראלים, בן שרף ודני וולף, כשאצל כל אחד מהם סומנה נקודת מפתח אחרת לקראת העונה החדשה.
על שרף בן ה-20 נכתב: "עוד גארד מסיבוב ראשון בדראפט 2025. לשרף יש גוף מוצק, פיזיות וחוש טוב לחדירה לסל. אבל הישראלי הצעיר קלע רק ב-21.1 אחוזים לשלוש בעונת הרוקי שלו, נתון שחייב להשתפר".
גם דני וולף, 22, זכה להתייחסות מעניינת. למרות גובהו, 2.11 מטר, בניו יורק לא רואים בו בהכרח סנטר מחליף קלאסי. "למרות הגודל שלו, וולף הוא הרבה יותר פורוורד גדול מאשר סנטר מחליף", נכתב. "הוא יכול לכדרר ולמסור, אבל עם המשחק שלו, שמתבסס פחות על אתלטיות מעל הטבעת, הוא יצטרך לעבוד על שיפור הסיומת או הקליעה. זה נושא שחוזר על עצמו".
גם בתמונה הרחבה יותר של הרוטציה הקדמית אפשר להבין שהמאבק של וולף לא יהיה פשוט. ב"פוסט" ציינו כי ג'וש ג'פרסון מגיע לקבוצה עמוסה בשחקני פורוורד מחליפים, שבה נמצאים גם נואה קלאוני, וולף וג'וש מינוט.
מנגד, אצל שרף התחרות היא בעיקר בקו האחורי הצעיר. מיקל בראון ג'וניור, הבחירה מספר 6 בדראפט, מוגדר כאבן יסוד בבנייה מחדש של הקבוצה, בעוד איגור דיומין ונולאן טראורה ממשיכים גם הם להתפתח. לכן, היכולת של שרף להוסיף קליעה יציבה מבחוץ עשויה להיות משמעותית מאוד במאבק שלו על דקות.
השורה התחתונה מבחינת שני הישראלים דומה: לברוקלין יש סגל צעיר מאוד והרבה שחקנים שעדיין מנסים להוכיח את מקומם, אבל לשניהם יש יתרונות ברורים - שרף עם הפיזיות והחדירה, וולף עם הכדרור והמסירה לגובהו. עכשיו הם יצטרכו להראות שהחולשות שסומנו אכן נמצאות בדרך לשיפור.
