וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

זוארץ עם בן שמעון ומצפה לשינוי מול קוסובו

עודכן לאחרונה: 28.9.2026 / 6:58

המאמן מקבל גב: למרות האכזבה העצומה מהתבוסה מול אירלנד, שאלת מעמדו של רן בן שמעון אינה על הפרק וראשי ההתאחדות מאמינים שהוא מסוגל לשקם ולהכין את הנבחרת למשחקים הבאים

תקציר: ישראל - אירלנד 3:0/ספורט 1

בהתאחדות לכדורגל מצפים מרן בן שמעון ומשחקני נבחרת ישראל להרים את עצמם ולהיראות הרבה יותר טוב אחרי שתי התבוסות איתן פתחו את ליגת האומות, כשהשיא כמובן אמש (ראשון) במה שהיה על הדשא בדברצן מול אירלנד. יושב ראש ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ וסגנו עו"ד מורן מאירי ישבו אמש בלובי המלון בהונגריה עד השעות המאוחרות וגם אחרי שהשחקנים והצוות המקצועי עלו לחדריהם בתום ארוחת הלילה המשיכו ראשי ההתאחדות לשוחח לקראת המשחק מול קוסובו ביום חמישי. המסר לבן שמעון ולשחקנים הוא שלמרות איך שהנבחרת נראתה בשני המשחקים האלה יש עדיין ציפייה גם מליגת האומות הנוכחית ובקמפיין הזה להשיג את אחד משני המקומות הראשונים, כאשר כמובן צריך קודם להתחיל עם המשחק ביום חמישי בדברצן מול קוסובו.

עוד בנושא
אוי לבושה: נבחרת ישראל הושפלה 3:0 מול אירלנד
מנור סולומון: "אם אגיד מה אני חושב על האירים, ירחיקו אותי"
דניאל פרץ: "פגע בנו שרצינו יותר מדי. המחאות? אנשים בורים"
"ישראל לא היוותה איום": אירלנד חגגה, וכבר מתרכזת בהשלכות
רן בן שמעון: "הרגשתי בושה, מתנצל בפני כל האנשים בבית"
נישק את הסרט השחור: כך חגג ג'ק מוילן את השער מול ישראל
ביזו את ההמנון: שורת הפרובוקציות של אירלנד מול ישראל

רן בן שמעון מאמן נבחרת ישראל/אודי ציטיאט

זוארץ ומאירי היו מאוד מאוכזבים מאיך שהנבחרת נראתה אמש, אבל שאלת מעמדו של רן בן שמעון אינה על הפרק וראשי ההתאחדות מאמינים שהוא מסוגל לעשות את הפעולות הנכונות כדי להביא את הנבחרת ברמת מוכנות הרבה יותר גבוהה למשחק מול קוסובו ובהמשך ביום ראשון הבא למשחק החוץ בסרביה מול אירלנד. זוארץ ומאירי האמינו שבן שמעון יהיה המאמן שיביא את נבחרת ישראל לטורניר גדול ולכן סימנו את יורו 28 כטורניר שהנבחרת צריכה להשתתף בו. אין ספק ששני המשחקים האלה אמש מול אירלנד וביום חמישי שעבר באוסטריה מעלים סימני שאלה גדולים באשר ליכולת של הנבחרת הנוכחית לעמוד במשימה כזאת כשהיא לא מצליחה להוות יריבה תחרותית לשתי נבחרות הדומות לה לפחות על הנייר ברמתן. יחד עם זה ועל אף כל הדברים האלה זוארץ נותן גב לבן שמעון ומצפה ממנו שהנבחרת תיראה הרבה יותר טוב וכמובן תנצח ביום חמישי את קוסובו שהפסידה אמש בוינה לאוסטריה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully