וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כוכבת ה-WNBA הורידה את המכנסיים - וגם דיברה על OnlyFans

סופי קנינגהאם הפכה לוויראלית אחרי שהורידה את מכנסי האימון מול המצלמה, ובהמשך נשאלה האם OnlyFans יכולה להיות עבורה "תוכנית ב'". כך הגיבה

תיקתקנו - 28.8/ספורט1

סופי קנינגהאם ממשיכה לספק כותרות מחוץ לפרקט. שחקנית אינדיאנה פיבר, שהפכה בחודשים האחרונים לאחת הדמויות המדוברות ב-WNBA, שוב מצאה את עצמה במרכז הרשת אחרי רגע משעשע בחימום ולאחר מכן גם שיחה מפתיעה על OnlyFans.

לפני המשחק מול דאלאס ווינגס, איש צוות של אינדיאנה תיעד את קנינגהאם מהספסל בזמן החימום. היא העמידה פנים שאינה מבחינה במצלמה, ואז הורידה לפתע את מכנסי האימון שלה, כשמתחתיהם לבשה מכנסי טייץ צמודים, משכה אותם מיד בחזרה למעלה, הסתובבה, חייכה והצביעה ישירות לעבר המצלמה. הסרטון הפך במהירות לוויראלי וזכה לשלל תגובות ברשתות החברתיות.

וזה לא היה הרגע היחיד השבוע שבו קנינגהאם עוררה עניין. בראיון עם איש הרשת קיילב פרסלי היא נשאלה באופן ישיר האם OnlyFans יכולה לשמש עבורה כ"תוכנית ב'" אם הקריירה ב-WNBA תסתבך. "לא תוכנית ב'. פרויקט ב'", השיבה בחיוך.

כשפרסלי המשיך ושאל האם בכלל צריך ליגה מקצוענית כדי לייצר הכנסות מפלטפורמה כמו OnlyFans, קנינגהאם דווקא הדגישה את החשיבות של ה-WNBA. "אני חושבת שכן צריך את הליגות, כי זה מה שנותן לך את הפלטפורמה ואת כל האוהדים האלה", אמרה. לאחר מכן הוסיפה בחצי קריצה: "אולי תוכנית ב' צריכה לתמוך בפלטפורמה הזאת".

עוד בוואלה

מהפרקט לבית הלבן? התחזית הפרועה על כוכבת ה-WNBA

לכתבה המלאה

קנינגהאם כבר עוררה בעבר שמועות בקרב אוהדים שלפיהן היא עשויה לפתוח חשבון OnlyFans, אך עד כה זה לא קרה. בינתיים היא ממשיכה ליהנות מחשיפה אדירה גם בזכות הכדורסל וגם בזכות האישיות הישירה שלה ברשת.

  • סופי קנינגהאם

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully