תכונה רבה בסבאח לקראת הגומלין מול הפועל באר שבע בשלב הפלייאוף של מוקדמות ליגת האלופות. למרות ההפסד 2:1 במשחק הראשון בבוקרשט, אלופת אזרבייג'אן בונה על הביתיות ושואבת אמונה רבה מכך שגם בסיבוב הקודם הפסידה 2:1 בחוץ (לאורהוס הדנית) ותיקנה עם 0:4 מרשים בבאקו.
"נוכל לחוות שוב ערב קסום יחד", אמר כוכב הקבוצה וליקו סימיץ' בפנייה לאוהדים, כדי לעודד הגעה לאצטדיון ביום שלישי (19:45 שעון ישראל). "אנחנו מחכים למשחק הזה בציפייה דרוכה ואני קורא לכל האוהדים להגיע ולמלא את האצטדיון". שחקן הכנף הסרבי כבש את שער היתרון של סבאח בבוקרשט והפך בכך לראשון בהיסטוריה של הכדורגל האזרי שמוצא את הרשת בחמישה משחקים רצופים בליגת האלופות.
סבאח כידוע לא יכולה לארח בפלייאוף באצטדיונה הביתי במסאזיר, בו יש כ-8,600 מקומות, כך שהמשחק ייערך באצטדיון טופיק בחרמוב של קרבאח. זה האצטדיון השני בגודלו באזרבייג'אן (31,090 מקומות) ועד אתמול נמכרו מעל 15 אלף כרטיסים.
