וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כלפון: "דורש להרחיק את המאבטחים לצמיתות ממגרשי הכדורגל"

יו"ר המנהלת שלח מכתב למפכ"ל המשטרה ומשרד הספורט בעקבות תקיפת אוהדי הפועל פתח תקוה: "פגיעה בביטחון האוהדים ובאמון הציבור במערך האבטחה"

סדרן מכה אוהד הפועל פתח תקוה/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

בעקבות האירוע האלים אמש (רביעי) במשחק בין הפועל פתח תקוה למכבי נתניה, במהלכו הוכו אוהדי הכחולים על ידי מאבטחים באצטדיון בפתח תקוה, שיגר הבוקר יושב ראש מנהלת הליגות ארז כלפון מכתב למפכ"ל המשטרה ולמשרד הספורט.

כלפון הבהיר במכתב: "הזדעזעתי מהאירוע החמור שאירע במשחק הפועל פתח תקוה, שבו היו מעורבים שני אנשי אבטחה. מדובר באירוע בלתי מתקבל על הדעת, הפוגע בביטחון האוהדים ובאמון הציבור במערך האבטחה במגרשי הכדורגל. אבקש כי תפעלו לביצוע חקירה יסודית ומקיפה של האירוע ולמיצוי הדין עם כלל המעורבים. במקביל, אני דורש לפעול לאלתר לשלילת רישיונות האבטחה של שני המאבטחים המעורבים, ולהרחקתם לצמיתות ממגרשי הכדורגל, הן כמאבטחים והן כצופים".

תיעוד אירועי האלימות בין מאבטחים לאוהדי הפועל פתח תקוה/ספורט1

בסיום הוסיף כלפון: "לצד הטיפול במקרה זה, יש לקדם באופן מידי את הצעדים שיחזקו את מערך האבטחה וירחיבו את מעגל המאבטחים האיכותיים ובין היתר הכרה בעבודת אבטחה באירועי ספורט כעבודה מועדפת, לצד הסדר שיאפשר לחיילים בשירות סדיר לעבוד באבטחת משחקים המתקיימים בסופי השבוע, כדי להפוך את מערך האבטחה למקצועי ויעיל".

  • הפועל פתח תקוה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully