אתלטיקו מדריד מאיימת לפנות למוסדות המשפטיים של פיפ"א בעקבות המגעים שלטענתה קיימה ברצלונה עם חוליאן אלברס, החלוץ הארגנטינאי שמחזיק בחוזה במועדון עד 2030.
הסערה התפרצה לאחר שאלברס אמר בתום משחקה של ארגנטינה מול אוסטריה: "מעבר הוא הדבר הטוב ביותר לכולם. אני רוצה להגשים את החלום שלי". באתלטיקו טוענים כי הדברים אינם מקריים, ורואים בהם חלק מלחץ מתוזמן על המועדון.
במועדון מבירת ספרד זועמים על ברצלונה ומזכירים את פרשת אנטואן גריזמן ב-2019, אז לטענתם ניהלה בארסה מגעים עם השחקן בזמן שאתלטיקו נאבקה בליגת האלופות מול יובנטוס. "כבר ראינו בעבר איך ברצלונה פועלת", אמרו גורמים באתלטיקו לתקשורת הספרדית.
על פי הדיווחים, אתלטיקו דחתה לאחרונה הצעה של ריאל מדריד בסך 150 מיליון יורו עבור אלברס, והבהירה כי מבחינתה המחיר היחיד הוא סעיף השחרור: 500 מיליון יורו. במועדון מדגישים כי אין בכוונתם למכור את החלוץ לברצלונה בשום סכום אחר.
"או שישלמו את סעיף השחרור או שלא יקרה כלום", הבהירו באתלטיקו. במקביל, בריאל מדריד טוענים כי לא היו מעורבים בהצהרה של אלברס וכי לא התקיים כל מהלך מצדם בשבועיים האחרונים.
אלברס, שהפך לאחד השחקנים המרכזיים של אתלטיקו, מעוניין לפי הדיווחים לעזוב כדי להגשים את "חלומו". באתלטיקו, מנגד, רואים במהלך ניסיון להפר את כללי המשחק ומזהירים כי אם הלחץ סביב השחקן יימשך, יגישו תלונה רשמית.
