וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חוליאן אלברס: "אמרתי לאתלטיקו מדריד שאני רוצה לעזוב"

המעבר הענק מתקרב? כוכב הקולצ'ונרוס הבהיר: "רוצה להגשים את חלומי, עזיבה תהיה הדבר הכי נכון עבורי". ומה היה לו להגיד על מסי?

צפו בשלושער של ליאו מסי: ארגנטינה הביסה 0:3 את אלג'יריה במונדיאל/כאן11

אחרי שאתלטיקו מדריד דחתה את הצעות ברצלונה וריאל מדריד, חוליאן אלברס הבהיר הלילה (שני) באופן חד-משמעי: אני רוצה לעזוב.

"אמרתי לאתלטיקו שברצוני לעזוב, דיברתי עם אנשים במועדון. אני רוצה להגשים את חלומי. זה דבר הכי נכון עבורי", אמר כוכב הקולצ'ונרוס אחרי ה-0:2 של נבחרת ארגנטינה על אוסטריה. "זה לא הזמן לדבר על זה, אבל אני לא רוצה להסתיר את זה. אני רוצה להיות אדם אמיתי".

כזכור, בספרד נטען שברצלונה הציעה 100 מיליון יורו עבור החלוץ - אך נדחתה, כשאתלטיקו אף סיפקה עקיצה עסיסית. לאחר מכן הגיעה הצעה רשמית, כביכול, גם מצד ריאל מדריד בסך 150 מיליון יורו - אך גם היא נענתה בשלילה.

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ואולי תזכו בחבילה זוגית לרבע גמר המונדיאל

דורש לעזוב. אלברס/GettyImages

חוליאן, שעלה מהספסל של ליונל סקאלוני, התייחס גם למופע של ליאונל מסי היום ואמר שהוא "הטוב ביותר בכל הזמנים. אנחנו נהנים ממנו בכל יום, אין מספיק מילים כדי לתאר אותו".

על יכולתו עד כה בטורניר אמר: "אני מרגיש טוב. כולנו צריכים לתמוך אחד בשני ולנצל את הדקות שאנחנו מקבלים. צריך להמשיך בדרך הזאת, צעד אחר צעד".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully