וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

זה מה שמדליק אותו? הבקשה החריגה של אוהד ניו יורק ניקס מדוגמנית OnlyFans

קורטני טיליה, מורה לחינוך מיוחד שהפכה לכוכבת רשת למבוגרים בלבד, סיפרה שקיבלה 300 דולר כדי לצלם סרטון מיני כשהיא לבושה בגופיה של פטריק יואינג

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 8.6/ספורט1

ההצלחה של ניו יורק ניקס בגמר ה-NBA לא מרגשת רק את האוהדים במדיסון סקוור גארדן. עבור קורטני טיליה, דוגמנית OnlyFans בת 39 ומורה לשעבר לחינוך מיוחד, היא הפכה גם להזדמנות עסקית משתלמת במיוחד.

טיליה, המתגוררת בלוס אנג'לס, סיפרה ל"ניו יורק פוסט" כי מאז פתיחת סדרת הגמר היא מוצפת בבקשות לתוכן מותאם אישית מצד אוהדי הניקס. אחת הבקשות הבולטות הגיעה ממנוי ששלח לה גופייה של אגדת המועדון פטריק יואינג וביקש סרטון מיוחד בהשראת הקבוצה.

"זה היה תוכן שהוכן במיוחד עבורו", סיפרה. "אני גובה 150 דולר לכל חמש דקות של סרטון מותאם אישית, והסרטון הזה נמשך עשר דקות, כך שהרווחתי 300 דולר".

הצטרפו למשחק הניחושים של וואלה ספורט וקיה

לדבריה, ככל שהניקס מתקרבים לאליפות ראשונה מאז 1973, כך גובר הביקוש לתכנים הקשורים לקבוצה. בנוסף, היא מספרת על גל הזמנות בפלטפורמת Cameo, שם אוהדים משלמים לה עבור סרטונים אישיים הכוללים את משפט האוהדים הוויראלי של ניו יורק בתקופת הפלייאוף.

טיליה עבדה בעבר כמורה לחינוך מיוחד והרוויחה פחות מ-36 אלף דולר בשנה. היא מספרת כי התקשתה לשלם הלוואות סטודנטים ואף עברה פשיטת רגל. ב-2019 הצטרפה ל-OnlyFans ומאז, לדבריה, חייה השתנו לחלוטין.

"כמורה לא הצלחתי לסגור את החודש", סיפרה. "היום אני יכולה להרשות לעצמי הכול - מכוניות, חופשות, טיסות לניו יורק והגשמת חלומות עבור המשפחה שלי".

עוד בוואלה

"דונלד טראמפ אנוכי. אם ניו יורק מפסידה - זה באשמתו!"

לכתבה המלאה

לטיליה יותר מ-1.1 מיליון עוקבים ברשתות החברתיות, והיא גובה 14 דולר למנוי בסיסי, כאשר תכנים מותאמים אישית נמכרים בתשלום נוסף.

עם זאת, היא טוענת שלא כל הכסף נשאר אצלה. יחד עם בעלה וילדיה היא הקימה עמותה להצלת כלבים בשם Minnie's Mutts, שממומנת בחלקה מהכנסותיה. לדבריה, במהלך השנה האחרונה הצליחה העמותה להציל 73 כלבים מהמתה.

"אני אוהבת את האנרגיה של הניקס ואת מה שקורה עכשיו בניו יורק", אמרה. "אני אוהבת לראות את האוהדים ברחובות, צופים במשחקים ומתרגשים. ואני אוהבת שחלק מהם אוהבים גם אותי".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully