וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הערכה: הזרים של ליגת העל עשויים לעזוב, המשך הליגה בסימן שאלה

עודכן לאחרונה: 7.6.2026 / 23:53

עונה שנייה ברציפות ללא הכתרת אלופה? לא ברור האם או כיצד הליגה תחודש ללא הזרים. עופר ינאי צייץ: "ממה הפועל ירושלים מפחדת?"

תיקתקנו, 7.6/ספורט1

חצי גמר הפלייאוף בין הפועל תל אביב והפועל ירושלים הופסק הערב (ראשון) אחרי שלושה רבעים ולא חודש. האדומים הובילו 67:77 בביתם, אך ההסלמה בחזית האיראנית הביאה להנחיות חדשות בפיקוד העורף וירידת השחקנים לחדרי ההלבשה. אלה של ירושלים חששו ולא הסכימו לחזור, וההתמודדות הגיעה לסיומה.

החששות הגדולים במנהלת הליגה, כמובן, נובעים מעונה שנייה ברציפות ללא הכתרת אלופה. ההערכות הן שהזרים של הקבוצות עשויים לעזוב את ישראל ביממה או שניים הקרובות. לא ברור כיצד או האם הליגה תוכל להתחדש במצב הזה.

כשעה לאחר סיום המשחק חזרו שחקניה ומאמניה של הפועל תל אביב חזרו לבתיהם - ואלה מתוכם ללא ממ"ד שוכנו בבתי מלון. בקבוצה הבהירו לשחקנים הזרים כי אם תהיה החמרה במצב הבטחוני, ידאגו ויסייעו להם לצאת מהארץ.

הצטרפו למשחק הניחושים של וואלה ספורט וקיה

עוד ערב חריג בהיכל. איטודיס/דני מרון
יישארו בישראל? וויינרייט ומיציץ'/דני מרון

בזמן ששחקני הפועל תל אביב שבו לחימום, אלה של ירושלים נותרו ספונים בחדרי ההלבשה ועופר ינאי צייץ: "ממה הם מפחדים? השחקנים שלנו מתחממים ומחכים לשחקני ירושלים. ההנחיות של פיקוד העורף מאפשרות למשחק להתקיים ללא קהל".

באותם רגעים, סיפר איטודיס: "הרגעתי את אשתי, כולם התקשרו ליקירים שלהם. אני לא מבין מה קורה עכשיו. אמרו לנו שאפשר לשחק, לכן אנחנו על המגרש. זה מה שאני יודע, לא יודע איפה הפועל ירושלים. זה מעבר לכדורסל, צריך להבין את זה. פינו את הקהל, אפשר לסיים את המשחק. המומנטום אצלנו, אנחנו מובילים ב-10, אבל זה באמת מעבר לכדורסל".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully