וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עדות בזום? מכבי ת"א ובאר שבע יבקשו לדחות את הדיונים המשמעתיים

עודכן לאחרונה: 1.6.2026 / 7:45

שני המועדונים צפויים לנצל את זכותם לדחייה בעקבות אירועי האלימות בגמר הגביע. במכבי עשויים לבקש מהשחקנים הזרים למסור עדות בזום

תקציר גמר גביע המדינה 2026: הפועל באר שבע - מכבי תל אביב 2:1/ספורט1

מכבי תל אביב והפועל באר שבע צפויות להגיש היום (שני) למחלקה המשפטית של ההתאחדות לכדורגל בקשה לדחיית דיוני המשמעת שלהן ושל השחקנים, לצד יואב זיו, המואשמים באירוע האלימות על כר הדשא בסיום גמר גביע המדינה בשבוע שעבר בטדי.

תובע ההתאחדות לכדורגל, עורך הדין גלעד ברגמן, הגיש כזכור כתבי אישום נגד עשרה מעורבים ונגד הקבוצות עצמן, והדיונים נקבעו ליום רביעי, מחרתיים. שני המועדונים צפויים לנצל את זכותם לדחייה של שבוע ולבקש עוד היום מבית הדין לקיים את הדיון ב-10 ביוני, מאחר שנדרשת עבודה רבה על התיקים.

השחקנים יעידו מהחופשות? בליץ'/ברני ארדוב

בנוסף, במכבי תל אביב צפויים לשקול העלאת שחקנים לעדויות בזום. לקבוצה יש שלושה שחקנים זרים המעורבים בפרשה: טייריס אסנטה, קרווין אנדרדה וכריסטיאן בליץ', אף שעדיין לא ברור אם האחרון ימשיך במועדון.

עוד בוואלה

החניקה, האגרופים והדחיפה: פרטי דוח גמר הגביע נחשפים

לכתבה המלאה

במועדון עשויים לבקש כי פרקליטת המועדון, עורכת הדין יעל מרגלית, תייצג אותם, או לחלופין לאפשר להם למסור את עדותם ואת גרסתם לאירועים באמצעות זום. ייתכן שגם שחקנים ישראלים של הפועל באר שבע, שיעמדו לדין, ימסרו את גרסתם בווידאו, אם לא יהיו בארץ אלא בחופשות ברחבי העולם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully