וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צפו: כריסטיאנו רונאלדו זכה לראשונה באליפות סעודיה

עודכן לאחרונה: 21.5.2026 / 23:52

הכוכב הגדול כבש צמד ב-1:4 של אל נאסר על דמאק במחזור הסיום, הגיע ל-973 שערים בקריירה ובכה דמעות שמחה. קבוצתו שפישלה בשני משחקיה האחרונים הצליחה לעמוד בלחץ והקדימה בשתי נקודות את אל הילאל, גם מאנה וקומאן כבשו

תיקתקנו, 21.5/ספורט1

בשעה טובה ומוצלחת, כריסטיאנו רונאלדו זכה הערב (חמישי) בתואר משמעותי ראשון בסעודיה, כשאל נאסר זכתה באליפות עם 1:4 על דמאק במחזור הסיום של העונה.

כזכור, קבוצתו של CR7 היתה יכולה להבטיח את התואר במחזור הקודם אך פישלה ב-1:1 עם הסגנית אל-הילאל, ועל כן נכנסה למחזור הסיום עם יתרון של שתי נקודות על פני יריבתה (שניצחה 0:1 את אל פייחה במשחק המקביל).

אחרי ההפסד המפתיע לגמבה אוסקה בליגת האלופות השנייה של אסיה, כל הלחץ היה על אל נאסר, אבל לשם שינוי היא הצליחה להתמודד איתו. בדקה ה-34 נגח סאדיו מאנה פנימה אחרי כדור קרן של ז'ואאו פליקס, ובדקה ה-52 הכפיל קינגסלי קומאן עניין עם בעיטה מחוץ לרחבה. היריבה רק צימקה (58) עם פנדל של מורלאייה סילה, אך חמש דקות לאחר מכן סגר רונאלדו עניין עם בעיטה חופשית נהדרת מזווית לא פשוטה (63) ולאחר מכן השלים צמד (81) מקרוב, לרשת העליונה, בדרך לשערו ה-973 בקריירה.

צפו בשערו הראשון של כריסטיאנו רונאלדו

צפו בשערו השני של כריסטיאנו רונאלדו

דמעות של שמחה

חגיגות האליפות

צפו בשער של סאדיו מאנה

צפו בשער של קינגסלי קומאן

זו האליפות ה-11 אי פעם של אל נאסר והראשונה מאז 2018/19. לפני מונדיאל 2026, סיים רונאלדו את העונה עם 30 שערים ו-5 בישולים בכל המסגרות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully