וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"הזמן שלו תם?": הדחת ג'וקוביץ' ממשיכה להסעיר את עולם הטניס

הסרבי חזר למגרשים והודח במפתיע ברומא, פריז'מיץ' הביע הערכה גדולה, וברשתות כבר תוהים אם הדעיכה מבשרת את סוף הקריירה

תיקתקנו, 8.5/ספורט1

ההדחה המרעישה של נובאק ג'וקוביץ' מטורניר רומא ביום שישי האחרון לא יורדת מהכותרות. הסרבי בן ה-38, שחזר לסבב אחרי 57 ימים ללא משחק רשמי, נכנע כבר בסיבוב השני לדינו פריז'מיץ' הקרואטי, והעלה מחדש את השאלות סביב מצבו לקראת רולאן גארוס.

פריז'מיץ', המדורג 79 בעולם, רשם את הניצחון הגדול בקריירה שלו כשחזר מפיגור מערכה וגבר על מי שהגדיר כאליל שלו. שנתיים אחרי שהפסיד לג'וקוביץ' בסיבוב הראשון של אליפות אוסטרליה, הפעם הקרואטי כבר ידע להשלים את העבודה ולהעפיל לסיבוב השלישי ברומא.

לאחר המשחק פרסם הקרואטי המפתיע מסר ברשתות החברתיות והתייחס למפגש עם אחד מגדולי הטניסאים בכל הזמנים: "עוד קרב על המגרש מול אגדה, כבוד תמיד. תודה לכולם על התמיכה".

סוף הקריירה קרב? נובאק/GettyImages

אצל ג'וקוביץ', לעומת זאת, סימני השאלה הולכים ומתרבים. אחרי עונה שבה שיחק מעט באופן יחסי, הסרבי אמנם הגיע לגמר אליפות אוסטרליה, אך מאז נחל הפסד לג'ק דרייפר באינדיאן וולס וכעת הודח מוקדם גם ברומא. ההכנה שלו לרולאן גארוס, שייפתח ב-24 במאי, רחוקה מלהיות אידיאלית.

ברשתות כבר החלו לתהות אם ג'וקוביץ' שיחק את משחקו האחרון ברומא. "הוא אגדה, אבל נראה שהזמן שלו נגמר", כתב אחד האוהדים. אחר הוסיף: "זה עצוב לראות אלוף שנשאר יותר מדי זמן ובסוף פשוט דועך תוך כדי שהוא עדיין מנסה להמשיך".

"זה לא הפסד רגיל - זו הפעם הראשונה שנראה שהוא באמת אנושי", כתב אוהד נוסף, בעוד אחר הוסיף: "כואב לראות את נובאק ככה, אבל אולי זו פשוט הדרך של הספורט להגיד שהגיע דור חדש".

כעת ג'וקוביץ' יצטרך להחליט האם להוסיף טורניר הכנה נוסף לפני פריז, אולי בהמבורג או בז'נבה, בניסיון למצוא קצב וכשירות בזמן. עבור פריז'מיץ', לעומת זאת, הניצחון הזה עשוי להיות רגע הפריצה האמיתי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully