וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"הוא מכונה": כוכב העבר מונה לקפטן... של קבוצתו בכלא

ג'ואי בארטון, שהואשם בתקיפה חמורה בחודש שעבר וממתין למשפט, מכדרר גם מאחורי הסורגים: "הוא ירד במשקל ונשאר פעיל"

תיקתקנו, 10.4/ספורט1

ג'ואי בארטון עדיין משחק כדורגל... בכלא. כדורגלן העבר, שהחל את דרכו במנצ'סטר סיטי ושיחק בין היתר גם בניוקאסל, מארסיי וריינג'רס ורשם הופעה אחת במדי נבחרת אנגליה, נעצר בחודש שעבר בגין תקיפת גבר בן 51 סמוך למועדון מחוץ לליברפול. לפני מעצרו הוא הנחה פודקאסט, והתוכנית ממשיכה גם בהיעדרו ומשאירה את הציבור מעודכן.

המנחה השותף של הפודקאסט, הידוע בשם "קאבום", אמר לאחרונה על בארטון: "הוא ירד קצת במשקל, משחק קצת כדורגל, נשאר פעיל. הוא מכונה אמיתית". לפי הדיווחים, בארטון אף הפך לקפטן של קבוצת הכלא שלו. אותו קאבום גם חשף כי הקשר לשעבר נהנה לחלק את האוטוביוגרפיה שלו לשאר האסירים.

בארטון מואשם בתקיפה ובתקיפה הגורמת חבלה, לאחר דיווח על תקיפה של גבר שסבל מפגיעות חמורות בפנים ובגוף. הקורבן אושפז במצב קריטי, כשבארטון נעצר יחד עם גארי אוגריידי בן ה-50, ששוחרר מאז בערבות.

שלל הסתבכויות. ג'ואי בארטון במדי מנצ'סטר סיטי/GettyImages

ידוע בשל מזגו הסוער על המגרש, בארטון היה מעורב בעימותים רבים במהלך הקריירה שלו, הן עם חברי קבוצה והן עם יריבים. בשנה שעברה הורשע בארטון גם בתקיפה פיזית של בת זוגו ("בעט באשתו עד עילפון כשהילדים בחדר הסמוך" במהלך ויכוח ב-2021) ונידון ל-12 שבועות מאסר על תנאי.

במקרה החדש, מועד המשפט נקבע ל־1 בספטמבר. בדיון שנערך בפני בית משפט השלום בליברפול ביום שלישי האחרון, בארטון כפר באשמה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully