וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בהפועל פ"ת בטוחים: "נביא את הנקודה ונהיה בפלייאוף העליון"

אחרי ה-1:1 מול הפועל באר שבע, במלאבס משוכנעים שיוכלו להשלים את המשימה בעצמם. גם אם נתניה לא תמעד, תיקו מול הפועל ת"א יספיק להם כדי לסיים בשישייה הראשונה

תקציר: הפועל באר שבע -הפועל פתח תקווה 1:1/ספורט 1

שביעות רצון גדולה בהפועל פתח תקווה אחרי התיקו 1:1 נגד הפועל באר שבע אמש בטרנר. פתח תקווה עשויה להבטיח את מקומה בפלייאוף העליון עוד הערב, בתנאי שמכבי נתניה לא תנצח במשחק החוץ שלה באשדוד. בכל מקרה בקבוצה בטוחים שהם יצליחו לשמור על המקום השישי בזכות עצמם, כשתיקו יספיק להם במשחק הבית נגד הפועל תל אביב במחזור הסיום של הליגה הסדירה.

"הקבוצה הזאת עבדה קשה כל העונה כדי להיות איפה שאנחנו עכשיו", אמר גורם בקבוצה. "אף אחד לא ייקח את זה מאיתנו, נביא את הנקודה שחסרה לנו ואולי אפילו שלוש ונהיה בפלייאוף העליון".

שחקני הפועל פתח תקוה חוגגים/דני מרון

המאמן עומר פרץ והצוות שלו קיבלו הרבה מחמאות בסיום, ולא רק בגלל התוצאה. למרות חסרונו של צ'יפיוקה סונגה הפצוע, שחקן חשוב בכל הנוגע ליציאה למתפרצות, פרץ עלה במערך התקפי מאוד וללא קשר אחורי קלאסי בעמדת ה-6. תומר אלטמן, שביט מזל ורועי דוד עשו עבודה מצוינת בקישור, וגם שחקני החלק הקדמי - קלה, ממאדי דיארה ומארק קוסטה - הצליחו להביך מדי פעם את ההגנה הבאר-שבעית. לממאדי דיארה אף הייתה הזדמנות להכריע את המשחק במהלך של אחד על אחד מול ניב אליאסי, אך הוא החמיץ ברשלנות.

מי שקיבלו את מרבית המחמאות מבין השחקנים היו כובש השער רועי דוד, שכבש את שערו השביעי העונה, וכן יונתן כהן, שעלה מהספסל במחצית השנייה והציג יכולת טובה. כהן היה גם זה שמסר כדור עומק נהדר לממאדי דיארה, שבישל את השוויון של רועי דוד.

שתי פציעות העסיקו את אנשי הקבוצה בסיום. רועי דוד יצא עם כאבים במפשעה, וקלה סימן על מכה חזקה שספג באזור השריר הארבע-ראשי. שניהם ייבדקו היום וצפויים להיות כשירים למשחק נגד הפועל תל אביב.

sheen-shitof

עוד בוואלה

רנו קפצ'ר החדשה: קטנה במידות, גדולה באופי

בשיתוף רנו

צפוי להיות כשיר למחזור סיום העונה הסדירה. דוד/דני מרון

שחקן נוסף שהצטיין אמש היה המגן עידן כהן, שסיפר על ההכנות למשחק: "הצוות עשה לנו הכנה טובה במהלך כל השבוע על החוזקות שלנו והחולשות שלהם. אנחנו באים עם ביטחון לכל מגרש, להסתכל בלבן של העיניים ולא מפחדים. אנחנו באים לשחק את המשחק שלנו וזה נראה על המגרש. אנחנו מראים על המגרש את מה שאנחנו עובדים עליו באימונים".

המגן שיתף קצת על הרגשות בתקופה הלא טובה שחווה לפני שנה וחצי: "אחרי הפציעה במכבי פתח תקווה לא ידעתי מה לעשות. אתה בן 27, בלי קבוצה בינואר, ואף קבוצה לא רוצה אותך. אשתי תמכה בי בבית ואמרה לי שאני יכול לחזור ובגדול. אחרי שנה ברמת השרון, עומר פרץ הביא אותי בינואר ואני מאוד מודה על האמון שנתנו בי פה, האמינו בי וידעו מה אני שווה. זו הייתה תקופה מאוד קשה עם הפציעה, כי גם אבא שלי נפטר באותה שנה. הייתה גם הפציעה וגם האובדן של אבא, אבל עם הרבה אמונה, הרבה עבודה מנטלית, לקום בבוקר, לרוץ, להתאמן, להתחזק ולהאמין שהטוב יבוא".

כהן החמיא לחברו רועי דוד והוסיף: "הוא מאוד חרוץ, תמיד רוצה ללמוד והוא עובד קשה. הוא ילד מאוד חיובי וחברתי, רואים במהלך השנה איך הוא משתפר ממשחק למשחק".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully