התרעות מעיקות מהטלפונים הסלולריים הם לא רק מנת חלקם של תושבי ישראל. גם בקטאר זה קורה בעקבות הירי מאיראן, וביתר שאת הערב (שלישי) במהלך השידור החי של ליגת האלופות. שדרי ענקית התקשורת Bein Sport ישבו באולפן במהלך משחק שמינית הגמר בין גלאטסראיי לליברפול, ואז החל להישמע הצליל הצורם מהטלפונים המתריע מפני טילים. לאחר מכן גם נשמעו אזעקות ברחבי קטאר.
צפו ברגע
DEVELOPING: Air raid sirens blaring across Qatar during live Champions League broadcast on Bein Sport as Iranian missiles launched. Situation unfolding. #Qatar #Iran #MiddleEast pic.twitter.com/Sm7t7aGtWv
— Powder Keg Daily (@PowderKegDaily) March 10, 2026
Qatar: During a Champions League broadcast on Bein Sport, phone alerts sound as missiles are launched from Iran. pic.twitter.com/FZHJFXGFzF
— Open Source Intel (@Osint613) March 10, 2026
גם עובדת היותה של קטאר מדינה תומכת טרור, לא סייעה לה להיחלץ מהירי האיראני. המלחמה האזורית גרמה לעצירת הספורט במדינה ולאפשרות שהפיינליסימה, המפגש בין ספרד (אלופת אירופה) לארגנטינה (אלופת דרום אמריקה) יוזז מדוחא לאצטדיון אחר באירופה או בארה"ב.
כדורגלנים רבים לא הצליחו לצאת מקטאר ואפילו נאסר אל-חלאיפי, חלק ממשפחה המלוכה ומי שעומד בראש פריז סן ז'רמן, נתקע בדוחא ולא מצליח להמריא בחזרה לצרפת כדי לראות את קבוצתו משחקת מחר נגד צ'לסי בשמינית גמר ליגת האלופות.
