פריז סן ז'רמן נערכת למשחק הראשון בשמינית גמר ליגת האלופות, מחר (רביעי, 22:00) בפארק דה פראנס מול צ'לסי, אבל עושה את זה ללא הנשיא והאיש החזק שלה, נאסר אל חלאיפי, שנותר תקוע בקטאר. הבוס לא יכול לעזוב את המדינה בגלל המלחמה האזורית ונותר בעיר דוחא.
לפי הדיווח ב"ל'אקיפ", אל חלאיפי קיווה להגיע לאימון המסכם של אלופת אירופה לקראת שמינית הגמר, אבל אין באפשרותו לעזוב את כרגע קטאר ובמועדון "מנסים למצוא פתרון לוגיסטי שיאפשר לו להגיע בבטחה לצרפת עד מחר".
איש העסקים בן ה-52, שמנהל את פריז סן ז'רמן מאז ההשתלטות הקטארית בקיץ 2011, לא המריא עם קבוצתו לישראל כאשר פגשה את מכבי חיפה במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות ב-2022. כשהירוקים יצאו לפריז, אל חלאיפי אירח את הבעלים יעקב שחר במסעדה יוקרתית בעיר והתנצל על כך שלא הגיע לישראל.
