וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מילאן תנסה להישאר במרדף אחר אינטר, נאפולי תצא לברגאמו

עודכן לאחרונה: 21.2.2026 / 16:09

סגנית המוליכה תארח את פארמה במטרה לשמור על הפער מהיריבה העירונית, קונטה יקווה להתאושש מהתיקו מול רומא בקרב קשה עם אטאלנטה, מקטומיניי בספק

תיקתקנו, 20.2/ספורט1

המחזור ה-26 של הליגה האיטלקית זימן מספר מפגשים מסקרנים, כאשר שניים מהם יגיעו מחר (ראשון). נאפולי תתארח אצל אטאלנטה בקרב מרתק, בעוד מילאן תקווה שלא לאבד קשר עין עם אינטר מול פארמה המתאוששת.

אטאלנטה - נאפולי (16:00, ספורט4)

שתי קבוצות שמכוונת לטופ-4 בתום העונה נפגשות לקרב ישיר. המקומיים עדיין לא הפסידו בליגה ב-2026 (7 ניצחונות ו-2 תוצאות תיקו), צברו 20 נקודות מתחילת השנה, שני רק לאינטר, אבל גם עם ירידה במורל אחרי 2:0 לדורטמונד באמצע השבוע. מנגד, האלופה המכהנת נאבקת על מקום בליגת האלופות בעונה הבאה, מגיעה אחרי 2:2 מול רומא ומגיעה אחרי ארבעה ניצחונות רצופים בביקורים בברגאמו. ועדיין, ההגנה שלה מטרידה בתקופה האחרונה עם שבעה משחקים בלי שער נקי ועם הכי הרבה שערים שספגה מפנדלים העונה. אטאלנטה תחסר את ג'אקומו ראספאדורי וגם את צ'ארלס דה קטלאייר, בעוד אצל אנטוניו קונטה קיים סימן שאלה סביב שיתופו של סקוט מקטומיניי.

מילאן - פארמה (19:00, ספורט4)

המארחת תחפש להאריך את רצף אי-ההפסדים שלה בליגה ל-25 משחקים - הישג שהושג בתולדותיה רק פעם אחת מאז תחילת שנות ה-90 - כשהיא ממשיכה לרדוף אחרי אינטר במאבק האליפות. התיקו מול קומו השאיר אותה במרחק שבע נקודות מהפסגה, אך הרוסונרי עדיין בלתי מנוצחים מאז מחזור הפתיחה. בבית הם אספו 25 מ-36 נקודות אפשריות, וניצחו בשמונה מעשרת המפגשים האחרונים מול פארמה בסן סירו. מסימיליאנו אלגרי ייעדר מהקווים בשל הרחקה, אך יקבל בחזרה את אדריאן ראביו, בעוד סנטיאגו חימנס בחוץ. בנוסף, כריסטיאן פוליסיק ורפאל לאאו צפויים לקבל את חולצת ההרכב. האורחת, שמדורגת 12 עם 29 נקודות - הנתון הטוב ביותר שלה בשלב הזה מאז 2020 - הפסידה רק ארבע פעמים ב-12 משחקי חוץ ותנסה להפתיע.

בספק למפגש החשוב מול אטאלנטה. מקטומיניי/GettyImages, Alex Pantling - UEFA

משחקים נוספים:

גנואה - טורינו (13:30, ספורט4)
רומא - קרמונזה (21:45)

עוד בוואלה

ארזתם כבר ? לחצו כאן והזמינו את החופשה הבאה שלכם.

לכתבה המלאה

המחזור ה-26 יגיע לסיומו ביום שני עם צמד מפגשים - מנור סולומון ופיורנטינה יארחו את פיזה, בולוניה תתמודד מול אודינזה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully