דני אבדיה אומנם לא התבלט יתר על המידה במשחק האולסטאר החגיגי שנערך הלילה (בין ראשון לשני), אבל עדיין הישראלי זכה להשתתף באחד המשחקים החגיגיים ביותר של ליגת הכדורסל הטובה בעולם, ומשך לא מעט כותרות. גם באתר ה-NBA החמיאו הלילה לאבדיה על הופעת הבכורה שלו במשחק האולסטאר, ובכתבה עליו נכתב שלמרות שאבדיה ונבחרת "העולם" לא הצליחו להשיג ניצחון בפורמט החדש, סוף השבוע בלוס אנג'לס עדיין נרשם כ"הצלחה גדולה" עבור הישראלי.
ב"ספורט אילוסטרייטד" הוסיפו כי למרות האכזבה מהתוצאה הקבוצתית, ההופעה של אבדיה לא גורעת מהעונה האדירה שלו בפורטלנד, בה הוא קולע למעלה מ-25 נקודות למשחק. "ברור שאבדיה ראוי להיות אולסטאר, והוא הוכיח זאת על הבמה הגדולה ביותר בליגה", נכתב בסיכום המשחק.
דני אבדיה לצד הכוכבים הגדולים בעולם
אבדיה, ששיחק באולסטאר הראשון בקריירה שלו, רשם חמש נקודות, ארבעה אסיסטים וריבאונד לאורך שני המשחקים בהם השתתף. "אני חושב שהיה משחק תחרותי", אמר אבדיה בסיום. "אנשים באמת השקיעו מאמץ וניסו לשחק חזק. חלק מהשחקנים לקחו יותר זריקות מאחרים, ועל זה אי אפשר באמת לשלוט. אתה פשוט שם בחוץ מנסה להתחרות. אנחנו לא משחקים יחד כל הזמן, אז אנחנו מנסים להבין אחד את השני, אבל ניסינו וזה היה כיף".
הפורמט החדש של שלושת הצוותים נועד להעלות את רמת התחרותיות, ואבדיה החמיא לשינוי: "אני חושב שזה הביא איתו תחרותיות, וזה פורמט מהנה. זה מראה איך המשחק הפך לגלובלי, שזה מדהים לראות. אני מקווה שזה ימשיך להתרחב, ואנשים יבינו שזה כיף לצפות במשחק האולסטאר".
במשחק הראשון אבדיה פתח בחמישייה של נבחרת "העולם" ורשם חמש נקודות ושני אסיסטים ב-12 דקות, אך נבחרת הצעירים ("USA Stars") חזרה מפיגור תשע כדי לנצח. במשחק השני, נבחרת העולם נכנעה לוותיקים ("USA Stripes") למרות משחק צמוד שהסתיים ב-45:48. "במשחק הראשון היה לנו זמן להתחמם, בשני פשוט עלינו למגרש מיד, אז זה היה קצת קשוח", שיתף אבדיה. "אבל זה היה משחק תחרותי. אנשים באמת נתנו הכל. הייתי שמח, פשוט שיחקתי וניסיתי לעשות כמיטב יכולתי".
למרות ההדחה המוקדמת של נבחרת העולם, אבדיה סיכם את החוויה כחיובית מאוד: "זה היה סוף שבוע ארוך", אמר השחקן שהגיע ללוס אנג'לס מיד לאחר שני משחקי חוץ רצופים (בק-טו-בק). "היה עמוס, אבל מהנה. באמת נהניתי מהחוויה. במיוחד כשזו הפעם הראשונה שלך, אתה מחבק הכל קצת יותר טוב. אני מקווה שאוכל להיות כאן עוד שנים רבות".
גם כוכב סן אנטוניו, ויקטור וומבניאמה, נשאל על שיתוף הפעולה עם אבדיה ועל הדרך שעשה העונה ב-NBA. הצרפתי התייחס בחיוך למוניטין של אבדיה בליגה: "איך הוא נתפס? אומרים שהוא סוחט הרבה זריקות עונשין (עבירות)", אמר ומבניאמה. "אבל הלילה הוא שמר מבלי לבצע עבירות. אני חושב שמה שהוא הציג מבחינת כדורסל היה סולידי, וזה נראה בתוצאות. אלו היו משחקים צמודים עם אינטנסיביות".
אגב, במהלך מסיבת העיתונאים שאחרי המשחק, שבמהלכה אבדיה נשאל מספר שאלות בעברית על ידי הנציגים הרבים של התקשורת הישראלית, נרשמה מבוכה קלה כשאנשי התקשורת לא ידעו איך הוגים נכון את שמו, ופנו אליו פעם אחרי פעם כדני עם קמץ (Danny) ולא בצורה הנכונה, עם צרה (Deniׂ) - והכוכב נאלץ לתקן אותם שוב ושוב.
