וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניצחון חוץ יקר: מנור סולומון ופיורנטינה הפתיעו את פברגאס

שחקן הכנף השלים 90 דקות טובות והוויולה השיגו 1:2 יקר בקומו. פאג'ולי וקן כבשו ופיורנטינה נצמדה ללצ'ה שמעל הקו האדום

תקציר: פיורנטינה וסולומון גברו 1:2 על קומו/ספורט1

מנור סולומון שיחק היום (שבת) 90 דקות בניצחון המפתיע של פיורנטינה 1:2 על קומו בחוץ. אחרי שני שערים רצופים - בהפסד לנאפולי ובתיקו מול טורינו - הישראלי אמנם שבת מכיבושים, אבל הוא גילה יכולת טובה מאוד כשהסגולים - היום בכתום - עצרו את המכונה המשומנת של ססק פברגאס בקומו.

פיורנטינה עלתה ליתרון בדקה ה-26. ניקולו פאג'ולי קיבל את הכדור על סף הרחבה, בעט, נבלם בהגנה, הגיע ראשון לריבאונד ובטח אותו בחוכמה שטוח ופנימה. קומו ניסתה לאזן, פברגאס ביצע שורה של חילופים, אבל גם השער הבא היה של פיורנטינה: פנדל מוצלח של מואיז קן בדקה ה-54. פביאנו פריזי צימק בשער עצמי בדקה ה-77, אבל קומו לא הצליחה להשוות.

המחצית השנייה הייתה עצבנית וכללה המון עצירות. מאמן פיורנטינה, פאולו ואנולי, הורחק ראשון ובדקה ה-89 אלברו מוראטה המארח ספג צהוב שני וקומו סיימה את המשחק ב-10 שחקנים.

פיורנטינה נצמדה ללצ'ה, אבל למרות שיש לה הפרש שערים עדיף - היא עדיין מתחת לקו האדום. באיטליה שובר השוויון הראשון במצב של תיקו בנקודות הוא מאזן הראש-בראש העונתי ולצ'ה מעל הוויולה בגלל שהיא ניצחה במפגש היחיד ביניהן העונה.

ניצחון יקר. מנור סולומון/GettyImages, Marco Luzzani
פאג'ולי חוגג עם סולומון/GettyImages, Marco Luzzani

ביום חמישי תשחק פיורנטינה בפולין מול יגלוניה ביאליסטוק, במסגרת שלב הנוקאאוט של הקונפרנס ליג. משחק הליגה הבא שלה יהיה בעוד תשעה ימים, כשתארח ביום שני את נועלת הטבלה פיזה לקרב תחתית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully