וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דיילה רגיל לשכר של מיליון יורו. יעביר את האימון מחר?

עודכן לאחרונה: 30.1.2026 / 18:38

במכבי ת"א טרם מאשרים את הדיווחים מנורבגיה, אך המאמן בן ה-50 עשוי להפוך לאחד המשתכרים הגבוהים בעידן גולדהאר. במולדתו כבר החלה סערה סביב המינוי הצפוי. האם האימון מחר הוזז לערב בשל הגעתו?

תקציר ליגה אירופית: מכבי תל אביב - בולוניה 3:0/ספורט1

מכבי תל אביב, כדרכה, אינה מאשרת בשלב הזה את הדיווחים שיצאו לפני שעות אחדות בנורבגיה אודות רוני דיילה, שיאמן בקרוב את הקבוצה, אבל די ברור כבר עתה, שהמאמן אמור להיות אחד המשתכרים הגבוהים מבין מאמני מכבי תל אביב בעידן מיטש גולדהאר.

דיילה רגיל לחוזים שנעים סביב מיליון יורו נטו לעונה וקרוב לוודאי שכדי להגיע לישראל, הוא דרש אפילו יותר מכך. בנורבגיה גם כך כבר החלה סערה תקשורתית סביב מינויו הצפוי, כאשר נורבגיה אינה בין המדינות שמחבבות את ישראל, כל שכן אחרי השבעה באוקטובר ומכאן שדיילה העלה אפילו את הדרישות שלו. בעבר השתכר בקלאב ברוז' סכום שנע סביב מיליון יורו נטו ובאמירויות אפילו יותר.

אגב, אימון מכבי תל אביב שהיה מתוכנן לבוקר מחר, הוזז לשעות הערב. בקרב שחקני מכבי תל אביב קיימת הערכה שזה כדי שדיילה והצוות שלו יספיקו להגיע לארץ ולהעביר כבר מחר את האימון. זו כרגע הערכה בלבד כי כמו במקרה של פיטורי ז'ארקו לאזטיץ השחקנים ידעו על כך מהתקשורת.

צפוי לשכר גבוה אצל מיץ'. דיילה/GettyImages, Leonardo Fernandez

במידה ויצטרף, דיילה יכנס לנעליו של זארקו לאזטיץ' וינסה להחזיר את מכבי תל אביב למסלול הניצחונות ולחלץ אותה מהתקופה הרעה, בתקווה לשפר עמדות בליגת העל.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully