וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מצאה מחליף ללאזטיץ'? רוני דיילה ימונה למאמן מכבי ת"א

עודכן לאחרונה: 30.1.2026 / 16:45

לפי דיווחים בנורבגיה, אקס סלטיק וסטנדרד ליאז', נבחר על ידי גולדהאר ויגיע לישראל בימים הקרובים לחתימה. מאז עזב את אטלנטה, המאמן בן ה-50 נמצא ללא קבוצה. אימן בעבר את ניר ביטון ואושר דוידה

תקציר ליגה אירופית: מכבי תל אביב - בולוניה 3:0/ספורט1

האם מכבי תל אביב מצאה את המאמן הבא שלה? על פי דיווחים בנורבגיה נדמה שכך הדבר. לפי דיווח של TV 2 בנורבגיה, רוני דיילה בן ה־50 צפוי להגיע בקרוב לישראל כדי להשלים שיחות עם מכבי תל אביב, ואם הצדדים יסכמו את הפרטים האחרונים הוא ימונה למאמן האלופה, במקומו של זארקו לאזטיץ' המפוטר.

דיילה לא אימן מאז שעזב באוקטובר האחרון את אטלנטה יונייטד מה-MLS. את תחילת דרכו רשם בסטרומסגודסט הנורבגית, שם זכה באליפות ובגביע, ובהמשך הוביל את סלטיק לשתי אליפויות ולגביע. בעשור האחרון נדד בין תחנות שונות - ניו יורק סיטי, סטנדרד ליאז', קלאב ברוז', אל-וואחדה, והתחנה האחרונה כאמור, אטלנטה.

דיילה הוא אחד השמות שהוצעו למכבי תל אביב בימים האחרונים, כחלק מהכוונה למנות מאמן זר שיוביל את הקבוצה. שמו של המאמן כבר היה מקושר בעבר למועדון.

מינוי מסקרן לצהובים. דלייה/GettyImages, Shaun Clark

המאמן הנורבגי מוכר גם בהקשר הישראלי, כאשר אימן את עדן שמיר ואושר דוידה בסטנדרד ליאז' ואת ניר ביטון בסלטיק. עוד נכתב בדיווח כי אחת הסוגיות שעשויות לעלות במו"מ היא הלחץ האפשרי שיגיע מנורבגיה סביב המעבר לישראל, אך נכון לעכשיו, בנורבגיה מדווחים שהכיוון הוא הצטרפות לצהובים כבר בימים הקרובים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully