וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל חיפה ומכבי נתניה עוקבות אחר מצבו של דור חוגי

השחקן שמסיים חוזה בבית"ר בסוף העונה, עשוי לבקש שחרור לאור מעמדו. האקסית והמאמן שאימן אותו מעוניינים בצירופו

תקציר: מ.ס. אשדוד - בית"ר ירושלים 1:1/ספורט1

בצל המגעים של הפועל באר שבע עם ג'בון איסט, בהפועל חיפה בודקים את מצבו של דור חוגי בבית"ר ירושלים. כזכור, חוגי סיים את חוזהו בהפועל חיפה בסוף העונה שעברה ועבר לבירה, אלא שכעת לאור ההחתמה של חלוץ זר חאסונד גונסאלס, חוגי מאוכזב ממעמדו בקבוצה של ברק יצחקי.

בחיפה עוקבים אחר הדברים וינסו להחזיר את החלוץ לשורותיהם כבר בחלון ההעברות הנוכחי. מלבד הפועל חיפה גם במכבי נתניה עוקבים אחרי ההתפתחויות. רוני לוי אימן את חוגי בהפועל חיפה ומכיר אותו מצוין, כששיתוף הפעולה ביניהם היה טוב מאוד.

בבית"ר לא ממהרים לשחרר את חוגי, אבל הצירוף של גונסאלס, ביחד עם העובדה שחוגי ממילא עולה במרבית המשחקים מהספסל, עשויה להוביל את הצהובים-שחורים להסכים לשחרר אותו אם הוא יבקש.

דור חוגי, בית״ר ירושלים/מאור אלקסלסי

חוגי כבש שלושה שערי ליגה העונה, אבל הוא מקבל פחות מ-20 דקות למשחק בממוצע בבית"ר ירושלים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully