וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מ.ס. אשדוד קיבלה חדשות טובות לקראת מכבי חיפה

28.12.2025 / 19:36

אחרי שסבל מזעזוע מוח ומפגיעה בראייה, טימותי אוואני קיבל אישור לחזור להתאמן ועשוי לעזור כבר ביום רביעי לאור הסגל החסר

תקציר גביע המדינה: הפועל תל אביב - מ.ס. אשדוד 0:3/ספורט1

בתוך כל הפציעות והבעיות הרפואיות שנחתו על מ.ס. אשדוד בתקופה האחרונה, בשורה חיובית הגיעה היום אחר הצהריים (ראשון), כאשר הבלם טימותי אוואני קיבל סוף סוף אישור לחזור להתאמן. כזכור, הבלם נפגע בראשו מכדור במשחק מול הפועל ירושלים לפני למעלה משבועיים ומאז לא חזר להתאמן, אחרי שסבל מזעזוע מוח ושטף דם בעינו שהוביל לכך שגם ראייתו תיפגע.

באשדוד שלחו את השחקן למספר רופאים והיום הוא קיבל את ההיתר המיוחל. מחר אמור אוואני לשוב להתאמן לראשונה מאז הפציעה ולאשדוד אין את הפריבילגיה להמתין איתו, מאחר שהסגל שלה חסר מאוד. אם הוא יתאמן היטב מחר ומחרתיים, הוא אמור לשחק מול מכבי חיפה ביום רביעי במחזור ליגת העל של אמצע השבוע.

מנגד רשימת החיסורים של חיים סילבס למשחק רק גדלה. חמודי עאמר ואילי טמם מורחקים ולא ישחקו, נועם מוצ'ה ואורי עזו עדיין פצועים וגם ניר ביטון לא בתמונה לחזור לפעילות, כך שלאשדוד חסרים רבים לקראת המשחק בו היא חייבת להוציא בבית לפחות נקודה אחרי ההפסדים האחרונים.

יחזור בזמן? טימותי אוואני לפני טריבנטה סטיוארט בסיבוב הראשון/מאור אלקסלסי

משחקי המחזור ה-16:

שלישי, 19:00: מכבי בני ריינה - עירוני קרית שמונה
שלישי, 19:30: הפועל חיפה - בני סכנין
שלישי, 20:00: מכבי תל אביב - עירוני טבריה (ספורט4)

רביעי, 19:30: מכבי נתניה - הפועל פתח תקוה (ספורט3)
רביעי, 19:45: מ.ס. אשדוד - מכבי חיפה (ספורט1)
רביעי, 20:00: הפועל באר שבע - הפועל ירושלים (ספורט4)

חמישי, 20:30: בית"ר ירושלים - הפועל תל אביב

  • עוד באותו נושא:
  • מ.ס. אשדוד

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully