וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לפחות מבחינה כלכלית, האנטישמיות של גארי ליניקר השתלמה לו - ובגדול

כוכב העבר שנזרק מה-BBC חתם על עסקת ענק עם נטפליקס, וצפוי לשלשל לכיסו 2 מיליון ליש"ט לשבוע בזמן המונדיאל עבור שידור הפודקאסט החדש שלו

תקציר: מנצ'סטר יונייטד - בורנמות' 4:4/ספורט1

גארי ליניקר אמנם פוטר מה-BBC - בין היתר על רקע ההתבטאויות האנטישמיות הרבות שלו - אך לפחות מבחינה כלכלית, מדובר בחדשות טובות מבחינתו.

לפי דיווחים באנגליה, חברת ההפקה של שחקן העבר של נבחרת אנגליה עתידה לגרוף כ-14 מיליון ליש"ט מעסקה עם נטפליקס במהלך המונדיאל בקיץ הבא. Goalhanger, שהוקמה על ידי חלוץ נבחרת אנגליה לשעבר, סיכמה על עסקת ענק עם ענקית הסטרימינג האמריקאית לצילום פודקאסט הכדורגל The Rest Is Football - סכום שמסתכם ביותר מ-2 מיליון ליש"ט לשבוע.

העסקה צפויה לגמד את שכרו השנתי של ליניקר בסך 1.35 מיליון ליש"ט כמגיש התוכנית Match of the Day, שכר שהפך אותו למרוויח הגבוה ביותר ב-BBC.

כזכור, ליניקר בן ה-65 היה אמור להוביל במקור את סיקור ה-BBC למונדיאל 2026, אך הודח מהתאגיד בעקבות האשמות באנטישמיות, לאחר שהגב ששבר את גב הגמל היה כששיתף פוסט פרו-פלסטיני באינסטגרם שכלל אימוג'י של עכברוש בעת תיאור "הציונות".

פרשן הכדורגל האנגלי גארי ליניקר/GettyImages, Harry Murphy

הוא ינחה את הפודקאסט החדש יחד עם אלן שירר ומיקה ריצ'רדס מאולפן בניו יורק, פודקאסט שיכלול דיווחים מתוך מחנה נבחרת אנגליה ומאזורי האוהדים. ליניקר אמר כי מדובר ב"הזדמנות פנטסטית לשלושתנו לעשות את מה שאנחנו אוהבים - לדבר על כדורגל כל יום - אבל על במה גלובלית אמיתית".

העסקה מהווה את הניסיון הראשון של נטפליקס בתחום שידורי כדורגל חיים, והיא נתפסת כניסיון לאתגר את יוטיוב. הפודקאסט של ליניקר צבר יותר משבעה מיליון מאזינים חודשיים, ונחשב לאחד מפודקאסטי הספורט הפופולריים בעולם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully