הפועל פתח תקוה הובסה אתמול (שבת) 4:0 על ידי הפועל תל אביב בבלומפילד וסיימה בצורה לא טובה את הסיבוב הראשון. המלאבסים מחזיקים ברצף של תשעה משחקים ללא ניצחון, ואחרי פתיחת עונה לא רעה, נראה שמשהו בקבוצה נעצר בחודשים האחרונים - היא מתקשה להבקיע, וסופגת שערים קלים מדי בצד השני.
בריאיון לאחר המשחק, פרץ נשאל האם המחמאות שהוא ושחקניו קיבלו אחרי התיקו נג הפועל באר שבע בילבלו אותם: "כשלא מנצחים אז יכולים לקשר את זה לכל דבר. יכול להיות שזה זה, אולי עוד כמה דברים על הדרך, אולי עייפות קצת. אבל בסוף, מבחינת ניצול המצבים, הפועל תל אביב ניצלו את המצבים שלהם, ואנחנו לא ניצלנו את המצבים שלנו. גם טוריאל וגם לואיזו לא היו במשחק גדול, אבל כשהם מגיעים למצבים שלהם הם יודעים לקבור את זה, ואנחנו שבוע אחרי שבוע מקבלים מחמאות אבל יוצאים שוב בלי הניצחון".
המאמן נשאל איך הוא מסכם את הסיבוב הראשון מבחינה הגנתית והאם אפשר לשפר את זה עם הסגל הנוכחי: "צריך יהיה לבחון את זה עוד טיפה. אני באמת חושב שנגד מכבי תל אביב, בית"ר ירושלים והפועל תל אביב ספגנו תוצאות גבוהות, ובשאר המשחקים היינו די יציבים. כמובן שבליגה הזאת כל קבוצה שמגיעה מולנו יש לה יכולות גבוהות והן מענישות אותנו. אנחנו עושים את המיטב בהתאם לסגל שיש לנו. משחק ההגנה שלנו יחסית הוא טוב, בטח אם נסתכל על שאר הקבוצות שבאזור שלנו בטבלה. צריך יותר בחלק ההגנתי ובטח גם בחלק הקדמי, עם כל המצבים שאנחנו מגיעים אליהם ולנסות לסיים אותם. ינואר לא יהיה כמו מטה קסמים שיכול להפוך את הקבוצה. נצטרך להיות מדויקים מאוד ולפגוע עם שניים-שלושה שחקנים, בתקווה שזה יעזור לנו. עד אז יש עוד משחקים".
פרץ התייחס לכך שהוא ושחקניו מקבלים המון מחמאות לאורך הסיבוב על היכולת הטובה, אך לא מצליחים לצבור מספיק נקודות: "מה שחסר לנו זה לנצל מצבים. אנחנו מגיעים להרבה מצבים, אבל חסרה לנו רגל מסיימת. אנחנו צריכים כמות גדולה מאוד של מצבים כדי להבקיע שער, וזה מפריע לנו. אנחנו לא יודעים לסיים משחקים. גם במשחקים שהובלנו בהם, הרבה פעמים חזרו מולנו לתיקו אחרי שהובלנו. אנחנו לא מספיק טובים בלגמור משחקים. בנוגע לכל המחמאות מסביב, זה באמת לא רלוונטי. בסוף, כשתיגמר העונה, נראה איפה אנחנו נמצאים. אם נסתבך, המחמאות לא יעניינו אף אחד. אנחנו פה בשביל לנצח, פה בשביל להביא נקודות, אנחנו פה כדי לגרום למועדון הזה להישאר עוד עונה בליגה".
רגיל (1) 131
16:00

סנדרלנד

לידס
סנדרלנד עדיין ללא הפסד ביתי העונה, בעוד לידס ניצחה רק פעם אחת בחוץ עד כה. סנדרלנד יותר יציבה בבית, ובסך הכל בכושר לא רע במשחקים האחרונים ותנצח כאן
רגיל (1) 189
18:30

קריסטל פאלאס

טוטנהאם
ם טוטנהאם מגיעה כשהיא בתקופה התקפית מצוינת, אך עדיין סובלת מחוסר יציבות בהגנה שמאפיין אותה . קריסטל פאלאס נחשבת ליריבה קשה ומציקה.
רגיל (1) 264
20:00

בראגה

בנפיקה
בנפיקה לא הפסידה בליגה העונה אבל היא רחוקה שמונה נקודות מפורטו שמובילה את הטבלה. בראגה בעונה לא רעה, אבל בנפיקה פשוט קבוצה טובה יותר שיודעת שהעונה איבוד נקודות יהיה יותר מדי משמעותי להמשך
היכן הוא ציפה להיות בסיום הסיבוב הראשון: "לפי איך שהתחילה העונה, ציפיתי שנהיה עם יותר נקודות ובמקום יותר גבוה. שוב, זה ביחס למשחקים שאנחנו משחקים וביחס ליכולת. ראיתי את זה קורה, אבל מחשבות לחוד ומציאות לחוד. המציאות מראה שאנחנו עדיין לא מצליחים להתרחק מהקו האדום בשביל לתת לעצמנו אוויר, ונצטרך שוב מחדש להטעין את עצמנו ולהביא ניצחונות".


