שני כדורגלני העבר האגדיים, איל ברקוביץ' ואלי אוחנה, דיברו היום (ראשון) בתכנית עם ברק סרי ב-103FM, על חזרה אפשרית של ערן זהבי למגרשים.
ברקו הבהיר את עמדו בנושא חזרה אפשרית של זהבי למגרשים: "יוסי בניון משך את הקריירה 5-6 שנים, זה היה סתם, מיותר. אמרתי לערן כבר שהוא צריך לפרוש, הוא ענה 'אבל מה אני אעשה, אין ריגוש, אולי עוד עונה'. מה שאנחנו עושים עכשיו, אלי אוחנה ואני, לא מרגש אפילו 10 אחוז מהריגוש שהיה לנו בכדורגל. מה החוכמה של בן אדם? פתאום יום אחד ירד לי האסימון: אני חי באהבה ובטוב, אבל הפסקתי לחפש ריגוש. לא עברתי משבר כשפרשתי. הלכתי להיות מנהל מקצועי בנתניה, לא נתנו לי אפילו לקבוע מי יהיה המאמן".
אוחנה התייחס לקושי העצום שבפרישה ולכך שהוא באופן אישי לא חווה את זה: "איל הגיע מחו"ל והלך למכבי, אבל הוא מהר מאוד הבין שזה כבר לא אותו דבר ואמר שלום. זה נורא-נורא קשה לפרוש. אתה עושה אותו דבר כל כך הרבה זמן. אני לא עברתי משבר, כי ישר התחלתי לאמן. זה לא סיפק לי ריגוש, אלא תסכול ועצבים. מאמן ושחקן זה לא דומה. לא דומה, אתה תלוי באחרים ולא בעצמך ואתה אשם גם אם מישהו אחר טעה. אין יותר גרוע מלהיות מאמן, כי גם אם תעשה הכל לפי הספר וקיבלת איזה גול מסריח, אז המאמן הוא זבל, ואם לא תביא תואר אז אין לך מושג. זה נורא".
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 184
19:00

אלבניה
(2.5+)

אנגליה
שתי הנבחרות מציגות את ההגנות הטובות ביותר בבית הזה ולמרות שהמשחק ביניהן לא ישנה את מיקומן בסיומו של המשחק, לא צפויה כאן חגיגת שערים. שניים לכל היותר
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות.
יתרון (1) 277
21:45

ישראל

מולדובה
(1+)
אחרי שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון ישראל תסגור את קמפיין מוקדמות המונדיאל נגד מולדובה, אמנם עם סגל חסר, אבל עדיין איכותי יותר מהנבחרת האורחת. ישראל תרצה לסיים כאן בטעם טוב, ותנצח ביותר מגול
אוחנה התייחס ספציפית לחזרה אפשרית של זהבי למכבי תל אביב: "לא נראה לי שזה יקרה. החזרה של נמני בזמנו? מיטש גולדהאר זה לא לוני ולאזטיץ' הוא לא מאמנים אחרים. זהבי עוד לא מצא את עצמו, הוא עוד לא מצא את הכיוון שלו ואת מה שהוא רוצה לעשות. כל עוד הוא בין דברים, עסקים, פרשנות וכדורגל, עד שהוא לא יחליט ויתקבע על מה שהוא רוצה לעשות, אנחנו נשמע על זה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם".
ברקו סבור שזהבי לא מספיק טוב כיום מבחינת מקצועית: "תסתכל על זה בקטע מקצועי, ערן לא שיחק כבר חצי שנה כדורגל והוא בן 38. גם אם הוא יוכל לחזור, זאת תהיה חזרה לא טובה כי הוא לא בכושר ולא חד - חלוץ צריך מהירות וזריזות. מי אמר שהוא חוזר? ערן צריך להבין שהקריירה שלו הסתיימה. הוא זכה בכל התארים. מה ייצא לו מלחזור? זה לא כמו כריסטיאנו רונאלדו שמקבל 200 מיליון דולר לעונה ובגלל זה הוא נשאר. דעתי היא שהוא היה צריך לפרוש מזמן כבר".
לסיום, ברקו הציע לזהבי פתרון יצירתי: "יש לו יתרון אחד כמעט על כולם: כסף, הוא יכול לבחור לעצמו את המשמעות. אתה יודע מה אני הצעתי לו? אני חושב שהוא לא יכול למצוא ריגוש כמו בכדורגל לעולם, אין את זה יותר. אני הצעתי לו לקחת קבוצת כדורגל, לא חייב שתהיה גדולה, לבוא בבוקר - עיסוק, חדר הלבשה, שחקנים, זה מעניין. למה תסכול? אם זה שלך, אתה אחראי על הכל".


