ערן זהבי החליט לחזור לשחק כדורגל ופועל כדי למצוא את הקבוצה המתאימה שתקלוט אותו. בשבוע הבא יחזור זהבי לאימונים אישיים עם מאמן הכושר של נבחרת ישראל ערן שדו, שמלווה אותו ואת הקריירה שלו כבר שנים ארוכות.
זהבי, שנמצא בחופשה קצרה בדובאי, ישוב לארץ ביום שני וכך גם יקרה עם שדו, שנמצא עם נבחרת ישראל במולדובה ובעצמו יחזור לארץ מחרתיים. השניים יתאחדו בהמשך השבוע לאימונים אישיים, יתכן אפילו שחלקם יהיו בבית הנבחרות בשפיים, על מנת להכין את זהבי ולהכשיר אותו פיזית לחזרה למגרשים מיד כאשר יקבל את ההצעה שתתאים לו.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
זהבי לא פוסל שום דבר, אם כי במהלך חודש יולי בפוסט שפרסם באינסטגרם הוא כתב שבישראל הוא לא ישחק בשום מועדון למעט מכבי תל אביב. זה לא אומר שבית"ר ירושלים לא תנסה שוב לעשות מהלך לצרף אותו, כפי שניסתה בקיץ, אז כזכור היא חיכתה לו ורצתה שהוא יצטרף אליה וייצא איתה למחנה אימונים בחו"ל וזהבי החליט לוותר, מאחר שהרגיש שלוחצים אותו ודורשים ממנו תשובה באופן מיידי.
הוא כאמור התחייב באותו פוסט לפני ארבעה חודשים לא לשחק בשום מועדון מלבד מכבי תל אביב אבל בכדורגל כבר ראינו הכל ושום דבר לא יפתיע איש. כך או אחרת, המטרה של זהבי היא עדיין למצוא מועדון ראוי מבחינתו למה שהוא מבקש מחוץ לישראל. זה יכול להיות בארצות הברית שם הליגה תתחדש בקרוב. זה יכול להיות גם במזרח הרחוק במדינות כמו סין ויפן, וזה אפילו יכול לקרות באירופה.
על מנת שיהיה לו יותר קל לשווק את עצמו זהבי יחזור לאימונים ויכין את עצמו לרגע שבו הוא יקבל את ההצעה המתאימה לו. מועדונים באופן טבעי רוצים שחקנים חמים, כאלה שמשחקים ונמצאים בפעילות מלאה, והאימונים האישיים אותם הוא יתחיל אמורים לתת לו את הדחיפה ולהכשיר אותו לקראת הקאמבק שעשוי להיות אחד הגדולים והמפתיעים בתולדות הכדורגל הישראלי, כאשר זהבי כזכור כבר חצה את גיל 38 ב-25 ביולי האחרון.


