בסביבתו של ערן זהבי מספרים הלילה כי הוא נחוש לעשות קאמבק ולחזור לשחק כדורגל. בזמן שרבים שמפסיקים לשחק מתנתקים מהמשחק, הרעב של זהבי לחזור למגרשים רק גדל באחרונה. בשבוע שעבר הוא אפילו הגיע בפעם הראשונה העונה לאצטדיון בלומפילד כדי לצפות במשחק בין מכבי תל אביב לבית"ר ירושלים, הרבה כיוון שגלי וזיו ברמן הגיעו למשחק - אבל מי שישב לצידו והסתכל עליו תיאר היום אדם שעדיין להוט לכדורגל, ושמה שהיה בבלומפילד עם האווירה המחשמלת לפני שבוע, רק גרם לו עוד יותר לרצות לחזור לשחק.
יתרה מכך, בסביבתו של זהבי מספרים עוד כי האייקון ומושא ההערצה גדול שלו כריסטיאנו רונאלדו הוא גם זה שגורם לו לרצות לחזור לשחק. רונאלדו יותר מבוגר מזהבי, וזה שהוא משחק גורם לזהבי עוד יותר דחף לרצות ולעלות שוב על הדשא כדי להבקיע שערים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 184
19:00

אלבניה
(2.5+)

אנגליה
שתי הנבחרות מציגות את ההגנות הטובות ביותר בבית הזה ולמרות שהמשחק ביניהן לא ישנה את מיקומן בסיומו של המשחק, לא צפויה כאן חגיגת שערים. שניים לכל היותר
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות.
יתרון (1) 277
21:45

ישראל

מולדובה
(1+)
אחרי שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון ישראל תסגור את קמפיין מוקדמות המונדיאל נגד מולדובה, אמנם עם סגל חסר, אבל עדיין איכותי יותר מהנבחרת האורחת. ישראל תרצה לסיים כאן בטעם טוב, ותנצח ביותר מגול
יחד עם זה, לזהבי יש גם תנאים והוא לא יחזור בכל מצב, ולכן הוא ינחה את סוכנו רונן קצב למצוא עבורו קבוצה שתתאים לו, ולשם כך הוא יכין את עצמו כבר מהשבוע עם מאמן הכושר ערן שדו כדי להיות מוכן לרגע שבו הוא יקבל את ההצעה שתתאים לו.
זהבי נמצא בדובאי ביחד עם רעייתו שי ועוד כמה זוגות, ביניהם איתי שכטר ואשתו ומסאי דגו ורעייתו, והוא ישוב מחר ויתחיל להכין את הגוף לרגע שבו הוא יקבל את ההצעה שהוא רוצה ושתגרום לו לחזור לשחק.
יש לציין כי הוא מעולם לא הודיע על פרישה. רבים תהו ושאלו מדוע הוא לא הודיע מהקיץ שהוא תולה את הנעליים והתשובה היא שזהבי התלבט ארוכות מה הוא רוצה לעשות עד שכאמור החליט שהוא רוצה לחזור לשחק העונה. זהבי יתן לעצמו ולנציגיו כחודשיים עד אמצע חודש ינואר על מנת למצוא את המקום המתאים לו ולמשפחתו, כאשר ברור שהיעדים המועדפים הם ארצות הברית, יפן וסין.


