עם ההודעה הרשמית על פורמט משחק האולסטאר החדש, בו ישחקו שלוש קבוצות שאחת מהן תהיה קבוצת "העולם" שתורכב משחקנים שאינם אמריקאים, ברור כעת כי התחרות של דני אבדיה על המקום במשחק היוקרתי גדולה וקשה במיוחד. בינתיים, בארצות הברית ממשיכים להתמוגג מהכוכב של פורטלנד שהפך לפנים של הקבוצה, ולפני המשחק של הטריילבלייזרס הלילה (בין רביעי לחמישי) מול ניו אורלינס, באתר "Rip City Project" המסקר את הקבוצה של אבדיה, ניתחו את פתיחת העונה האדירה שלו.
"השאלה לגבי זהות השחקן הטוב ביותר של פורטלנד קיבלה תשובה חד משמעית בדמותו של דני אבדיה", נכתב על הישראלי. "הוא התגלה כיוזם ההתקפה העיקרי של פורטלנד. הוא פורוורד עם מערך כישורים בסגנון של גארד, אשר פורץ ברמת אולסטאר בשנה השנייה שלו בבלייזרס עם ממוצעים מדהימים".
בכתבה התייחסו להתאמה שלו, כשמחשיבים אותה כגורם המשמעותי ביותר בחיבור שלו והפריצה בחודשים האחרונים: "הוא התגלמות כל מה שרצו בפורטלנד לבנות - שחקן עם זהות הגנתית שיודע לפעול בצורה אתלטית, מזהה הזדמנויות בהתקפות מעבר וזה בדיוק מה שגורם לפורטלנד להיות בשיח על כניסה לפליי-אין".
עוד נכתב על אבדיה: "יש לו את החופש להיות יוצר המשחק של הקבוצה והוא יוצר זריקות שלא היו לו בוושינגטון. הוא עומד על שיא קריירה של 3.6 איבודי כדור למשחק, וגם מאמנו לשעבר, צ'ונסי בילאפס, הדגיש כי מעבר לסגנון המשחק המהיר והפיזי שלו, הוא לפעמים פזיז ואגרסיבי מדי. המאמן הזמני טיאגו ספליטר עושה עבודה נהדרת בשמירה על המומנטום שלו".
לסיכום השיח על הבחירה האפשרית לאולסטאר שוב עלה: "אבדיה ממקום את עצמו כעת היטב בשיחה על האולסטאר, למרות המערב העמוס בכוכבים. מעניין לתהות איך נראית התקרה של הבלייזרס כשהוא השחקן מספר 1 של הקבוצה. עבור קבוצה שהייתה חסרה נואשות לכוכב מאז הטרייד של דמיאן לילארד - מרענן לראות שהבלייזרס מצאו סוף סוף שחקן שזוכה להכרה הזו".
אבדיה עומד העונה על ממוצעים למשחק של 25.5 נקודות, 6.8 ריבאונדים ו-4.9 אסיסטים.
