עלי מוחמד קמארה חזר הבוקר (שלישי) לאימוני מכבי תל אביב, שמונה ימים אחרי האירוע הקשה בו היה מעורב בתום המשחק מול עירוני קרית שמונה בחדר ההלבשה באצטדיון בלומפילד. מאז אותו סיפור חריג במהלכו היכה הבלם את חברו להגנה רז שלמה לא הורשה קמארה להשתתף באימוני הקבוצה והתאמן לבד. הוא עבר הליך משמעתי במכבי תל אביב במהלכו הביע התנצלות עמוקה וחרטה גדולה על התנהגותו האלימה והיום הוא שב להתאמן בשורות מכבי תל אביב ולחזור למעשה לפעילות במועדון.
במהלך הימים האחרונים שבהם למעשה היה מושעה מפעילות עם הקבוצה ועם חבריו לקבוצה התנצל קמארה גם בפני רז שלמה באופן אישי והביע צער עמוק על מה שעשה. קמארה יספוג קנס בגובה של 20 אחוז ממשכורתו החודשית בנוסף להשעייה שריצה והוא עשוי לקבל עוד עונש על ידי המועדון.
יתרון (6) 42
13:10

הפועל חולון

הפועל ב"ש/דימונה
(7+)
חולון אחרי שני הפסדים לא נעימים, אך היא עדיין נראתה טוב מול שולה, והתקשתה מול ק.אתא החזקה. ב"ש אחרי ניצחון מול רעננה, אך היא בעונה רעה ובמגרש מלא נגד חולון בחוץ, היא תפסיד
יתרון (6) 71
18:00

אנגולה
(2+)

ארגנטינה
הארגנטינאים כמובן נבחרת טובה יותר ומוכשרת יותר אך עלולה להיות מופתעת מהיריבה בצד השני בלא מעט היבטים. אנגולה לא תובס כאן
רגיל (6) 145
19:45

ישראל עד 21

נורבגיה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל לא הצליחה לנצח עד כה וסיימה שלושה משחקים רצופים בתיקו. נורבגיה מוכשרת יותר, מציגה הגנה מצוינת במשחקיה האחרונים ותדע להכריע את המשחק לטובתה
יתרון (6) 184
21:30

אולימפיה מילאנו
(4.5+)

אולימפיאקוס
מילאנו בביתה יכולה לעשות בעיה לכל קבוצה. היא מעוניינת להשתלב באחד מעשרת המקומות הראשונים ואולימפיאקוס הלא יציבה, יכולה להסתבך.
מכבי תל אביב תשחק מחרתיים באנגליה מול אסטון וילה במסגרת הליגה האירופית. במועדון יודעים היטב שמדובר במשחק חוץ קשה במיוחד ולאור התוצאות עד עכשיו בליגה האירופית ספק רב אם אפשר לבנות על נקודה, אבל במועדון לא מתכוונים להרים ידיים לפני הטיסה לברמינגהאם. שחקן בקבוצה אמר הבוקר: "יש לנו רק מה להרוויח לפני משחק כזה. יכול להיות שאסטון וילה תבוא בהילוך נמוך מתוך מחשבה שיהיה להם קל מולנו וזו הזדמנות לנסות ולעשות משהו יפה. משהו שנזכור לכל החיים".


