מוחמד עלי קמארה עבר הליך משמעתי במכבי תל אביב ביממה האחרונה, במהלכו הביע התנצלות מעומק הלב על האירוע הקשה מול רז שלמה והוא כעת ממתין להחלטה של בעלי מכבי תל אביב, מיטש גולדהאר באשר לעתידו.
אם גולדהאר יחליט שהבלם נשאר חלק מהקבוצה, על אף האירוע האלים בסיום המשחק שלשום (שני) מול עירוני קרית שמונה, הצפי הוא לקנס גבוה של 20 אחוז ממשכורתו החודשית וכן השעייה לפחות ממשחק אחד.
רגיל (4) 120
19:45

פ.ק קראבאח

אייאקס
אין ספק שזו לא העונה של אייאקס, בלשון המעטה. ובכל זאת, קראבאח היא לא מאריות אירופה. כן מדובר במשחק חוץ לא פשוט, אבל מבחינת איכות אייאקס לא פחות טובה. ניצחון לאורחת
רגיל (4) 236
22:00

באייר לברקוזן

ניוקאסל
את משחק הבית האחרון שלה באלופות לברקוזן סיימה כשהיא מובסת 7:2 נגד פ.ס.ז'. מאז היא ניצחה פעמיים בחוץ את בנפיקה וסיטי. ניוקאסל יריבה קשה מאוד אבל לא כל כך טובה בחוץ ולברקוזן תכריע אותה הערב
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 253
22:00

בורוסיה דורטמונד

בודו גלימט
השילוב של מארחת התקפית שלא מורידה רגל מהגז ומאורחת אמיצה שמסרבת לסגת—מביא לתסריט ברור: משחק עם הרבה שערים.
קמארה זומן כבר אתמול להליך המשמעתי, ולא היה באימון הבוקר בקרית שלום וגם לא התייצב לאירוע של שחקני הקבוצה בלילה במסעדה בתל אביב. לשחקן נאמר שעד אשר תתקבל החלטה אצל גולדהאר, הוא לא יכול להיות חלק מפעילות הקבוצה.
בעלי מכבי תל אביב יחליט כעת על צעדיו, לאור כל המידע שיש ברשותו. כאמור, אם יורה גולדהאר על המשך דרכו של קמארה במועדון, הדברים די ברורים מבחינת סל העונשים והסנקציות שיופעלו נגד קמארה אם מקרה כזה יחזור.


