אחרי חמישה משחקים רצופים ללא ניצחון בכל המסגרות (כולל את הדרבי), הצליחה מכבי תל אביב להתאושש הערב (שני) עם 1:3 ביתי על עירוני קרית שמונה. הצהובים חלפו על פני בית"ר ירושלים בדרך למקום השני מרחק ארבע נקודות מהפועל באר שבע - לפני שייקבע גורל הדרבי המפוצץ. רוי רביבו בלט כשבישל לדור פרץ (18) וסחט פנדל (52) ממנו כבש אלעד מדמון. בין לבין, חגג אריאל שרצקי שער בכורה בליגת העל (45+2), לפני שעידו שחר סגר סיפור בתוספת הזמן.
ז'ארקו לאזטיץ' סיכם: "משחק טוב, ברכות גם לקבוצה היריבה. עשינו את העבודה שלנו ואנחנו כבר מתרכזים במשחק הבא. פגשנו קבוצה קשוחה, המשחק היה פתוח מאוד. הם שלטו בפתיחה ואז אנחנו לקחנו את השליטה. באופן כללי היה משחק טוב, אבל כמובן שאפשר לשחק טוב יותר. במחצית הראשונה לא היו להם מצבים בכלל, והם כבשו מכדור שהוסט. היינו רכים מדי ב-20 הדקות האחרונות. מה השתנה היום? כבשנו יותר מהיריבה".
על בעיית החלוצים: "השאלה הזו תמיד נשאלת, ואני תמיד אומר שאני מרוצה מכל השחקנים שלי. אני מרוצה מכל הסגל. עכשיו ניקולאסקו כשיר, הוא לא יצא לסרביה כי לא היה כשיר".
רוי רביבו, המצטיין במשחק: "לא חושב שהיה לחץ, יש דרישה לנצח תמיד במכבי תל אביב. יש עוד דרך ארוכה, אנחנו יודעים מה זה כדורגל. פעם אתה למטה ופעם למעלה. רוצים לשחק טוב יותר במשחק הבא. היה לי משחק טוב, אבל בלי החברים שלי לקבוצה זה היה כלום. אני שמח שעזרתי. אולי לא רואים עליי, אבל התרגשתי מאוד מהטקס לכבוד גלי וזיו, ומההקדשה של עידו שחר".
שי ברדה, מאמן עירוני קרית שמונה: "שיחקנו מול איכות מדהימה. הגענו למצבים שלנו ולא עשינו את זה, ומכבי זו קבוצה שיודעת להעניש. היו טעויות שלא מתאימות לקבוצה, קיבלנו גולים קלים מדי שלא מאפיינים אותנו. אף שער לא היה מחויב המציאות מבחינתנו. מצד שני, יש פה שחקנים צעירים שעולים פעם ראשונה מול אצטדיון מלא ואני גאה בהם ממש. יש קבוצה טובה בקרית שמונה, נחזור שבוע הבא עם אדריאן אוגריסה ויהיה בסדר. צריכים לדעת לקחת נקודות בדרך הזו, וניקח נקודות בדרך הזו. שיחקנו מול קבוצה מצוינת".
אריאל שרצקי, שכבש את שער הבכורה שלו בליגת העל: "מרגיש פספוס, היינו יכולים לעשות את זה. הראינו את זה בחלקים של המשחק. אם אתה לא לוחץ פה כל המשחק, אתה מפספס. בהפסד 3:1 לא מעניין אותי הגול, דוגרי. אנחנו שווים מקום יותר גבוה, אבל זו רק תחילת העונה. אם נמשיך ככה, נשיג את המטרות שלנו".
- טבלת ליגת העל 2025/26 Winner- קבוצה - משחקים - נצחונות - תיקו - הפסדים - שערים - נקודות - 1 הפועל באר שבע- 8 - 7 - 0 - 1 - 6-23 - 21 - 2 מכבי תל אביב- 7 - 5 - 2 - 0 - 4-18 - 17 - 3 בית"ר ירושלים- 8 - 5 - 2 - 1 - 10-17 - 17 - 4 הפועל תל אביב- 7 - 4 - 1 - 2 - 11-15 - 13 - 5 מכבי נתניה- 8 - 4 - 0 - 4 - 18-16 - 12 - 6 הפועל חיפה- 8 - 3 - 2 - 3 - 8-9 - 11 - 7 בני סכנין- 8 - 3 - 2 - 3 - 9-8 - 11 - 8 מ.ס. אשדוד- 8 - 3 - 2 - 3 - 16-11 - 11 - 9 מכבי חיפה- 8 - 2 - 4 - 2 - 8-14 - 10 - 10 עירוני טבריה- 8 - 3 - 1 - 4 - 19-8 - 10 - 11 הפועל פתח תקוה- 8 - 2 - 3 - 3 - 14-12 - 9 - 12 עירוני קרית שמונה- 8 - 2 - 2 - 4 - 10-8 - 8 - 13 הפועל ירושלים- 8 - 0 - 2 - 6 - 14-5 - 2 - 14 מכבי בני ריינה- 8 - 0 - 1 - 7 - 23-6 - 1 
רגיל (3) 132
20:30

הפועל תל אביב
 

בית"ר ירושלים 
 
אחרי ההפסד בליגה , בית"ר ירושלים תחפש מיני נקמה באדומים שיופיעו ללא מאיימבו, שחקן ההגנה הטוב ביותר שלהם. הפועל מגיעה אחרי שני הפסדים ומאוד לחוצה.
יתרון (3) 163
21:00

באיירן מינכן
 (4.5+)

ריאל מדריד 
 
ריאל מדריד בכושר בינוני ואחרי הפסד. מאידך באיירן מינכן מסתמנת עד כה כאחת הקבוצות החלשות במפעל וריאל תנסה להשיג ניצחון חשוב.
יתרון (3) 216
21:30

באסקוניה
 (1.5+)

בי.סי דובאי 
 
באסקוניה עדיין מחפשת ניצחון יורוליג ראשון העונה אחרי שישה הפסדים רצופים. אין משחקים קלים ביורוליג וגם דובאי היא לא יריבה קלה, אבל בבית בזמן הנוכחי זאת כנראה ההזדמנות הטובה ביותר של הבאסקים לנצח
רגיל (3) 264
21:45

אטאלנטה
 

מילאן 
 
מילאן איבדה נקודות בשבוע שעבר מול פיזה בביתה, אבל בסך הכל נראית נהדר מתחילת העונה. אטאלנטה משדרת פחות יציבות העונה, מילאן פשוט טובה יותר כרגע ולמרות שזה משחק קשה לשתיהן - מילאן קצת יותר ראויה לניצחון
במחזור הבא תצא מכבי תל אביב לאצטדיון גרין כדי להתארח אצל מכבי בני ריינה (מוצ"ש, 19:30) ולמחרת (ראשון, 20:15) עירוני קרית שמונה תארח באצטדיון מרים את מכבי נתניה.



