וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גורם בהתאחדות: "מכבי לא תצטרף להפועל בבקשה למשחק חוזר"

עודכן לאחרונה: 27.10.2025 / 10:00

למרות שהפועל תל אביב ניסתה לרתום את יריבתה לבקשה לקיים משחק חוזר בדרבי שפוצץ, האלופה לא תתערב ותיתן לבית הדין ולדיינים להכריע בתיק ביום רביעי. האדומים מאמינים: לא מגיע לנו הפסד טכני

תקציר ביטול הדרבי: הפועל תל אביב נגד מכבי תל אביב/ספורט1

תיק אירועי הדרבי מלפני שמונה ימים יידון מחרתיים (רביעי) בבית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל בהרכב של שני דיינים. כזכור, הפועל תל אביב עומדת לדין ותובע ההתאחדות לכדורגל דורש כנגדה הפסד טכני של 0:3, הורדת נקודת ליגה בפועל ומימוש של נקודה על תנאי שעומד כנגדה מאז פברואר השנה למשך שנה. כמו כן דורש התובע עורך הדין גלעד ברגמן קנס כספי גבוה מאוד על כל האמצעים הפירוטכניים שהושלכו לכר הדשא והביאו לכך שהדרבי לא שוחק.

מכבי תל אביב במקביל תעמוד לדין על כך שאוהדיה השליכו מספר אבוקות אחרי שהמשטרה הודיעה כי המשחק הסתיים. התובע דורש במקרה שלה איסור קהל חוץ וקנס כספי. גורם בהתאחדות לכדורגל סיפר הבוקר כי למרות שהפועל תל אביב ניסתה לרתום את מכבי תל אביב לבקשה למשחק חוזר, האלופה לא בכיוון הזה ותיתן לבית הדין ולדיינים להכריע בתיק ללא התערבות כלשהי מצידה.

לא יהיה שת"פ אדום-צהוב/אודי ציטיאט
החלטה נמהרת? המשטרה בדרבי/אודי ציטיאט

בהפועל תל אביב ינסו להימנע מהפסד טכני וינסו לשכנע לקיום משחק חוזר משלל סיבות שיביאו לבית הדין אבל במועדון ניסו בימים האחרונים לרתום את מכבי תל אביב ולבוא ביחד בהצעה לקיום משחק חוזר דבר שעוד לפני שבית הדין היה צריך להכריע בו, היה גם צריך לשמוע את עמדת ההתאחדות לכדורגל כאשר התובע, כאמור, מראש ביקש הפסד טכני להפועל תל אביב.

עוד לפני התיק של הדרבי ידונו מחרתיים בבית הדין בעונש של בית"ר ירושלים, אחרי שאוהד שלה פרץ לכר הדשא בתום המשחק מול מועדון ספורט אשדוד לפני שבוע וחבט בקשר אשדוד נועם מוצ'ה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully