מכבי תל אביב כבר בבלגרד לקראת המשחק מחר (חמישי, 22:00, ספורט1) מול מיטיולן הדנית בבאצ'קה טופולה. כפי שפורסם כאן מוקדם יותר, קשר הקבוצה כריסטיאן בליץ' פצוע מאימון הבוקר בקרית שלום. החשש במכבי תל אביב שבליץ' סובל מקרע בשריר הירך ועלול להיעדר מספר שבועות.
בליץ' המריא עם הקבוצה בצהריים לבלגרד גם כדי להיוועץ ברופא מומחה נוסף אותו הוא מכיר בבלגרד על מנת שייתן חוות דעת נוספת לפציעה. השחקן טס עם יתר חבריו וגם יהיה מחר בלילה בבאצ'קה טופולה במשחק ובכל מקרה ישוב עם מכבי תל אביב ביום שישי לארץ בתקווה שעד אז תהיה החלטה ברורה על פרוטוקול הטיפול בו על מנת להחזיר אותו כמה שיותר מהר לפעילות מלאה.
המאמן ז'ארקו לאזטיץ' התייחס לפציעה במהלך במסיבת העיתונאים ואמר: "לפי הערכת הרופא, בליץ' ייעדר בין שבועיים לארבעה שבועות. נראה אחרי ה-MRI, נהיה יותר חכמים".
יתרון (3) 242
20:15

עירוני קריית אתא

מכבי ראשון לציון
(5+)
אתא היא אחת הקבוצות המפתיעות ביותר העונה, ואחרי ניצחונות מרשימים על חולון והרצליה, והיא חוזרת הביתה למשחק מול ראשל"צ, שהפסידה לירושלים והרצליה, ותגיע עם מומנטום יחסית שלילי. אתא מנוסה יותר ובבית, אמורה לנצח את המשחק הזה מעל לליין
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
במועדון מקווים שהעובדה שהשחקנים לא שיחקו השבוע בדרבי תסייע להם להגיע רעננים למשחק מחר על מנת לנסות ולהשיג ניצחון ראשון במפעל. קרוב ל-500 אוהדים של הקבוצה ילוו אותה לבאצ'קה טופולה וינסו לדחוף אותה לשלוש נקודות ראשונות כאשר היריבה מאוד חזקה וניצחה במחזור שעבר בליגה האירופית את נוטינגהאם פורסט.


