הרוחות בבריטניה עדיין סוערות אחרי ההחלטה של אסטון וילה לא לאפשר לאוהדי מכבי תל אביב להיכנס למשחק בין הקבוצות במחזור הרביעי של הליגה האירופית. קבוצת הפרמיירליג קיבלה את ההחלטה לאחר המלצה מצד המשטרה המחוזית בברמינגהאם, והדעות באנגליה חלוקות לגביה.
אחרי שבישראל ובממלכה גינו לא מעט גורמים את המהלך הבעייתי, גם העיתונאי הבריטי, פירס מורגן, אשר לא מעט פעמים מתחילת המלחמה הציג את תמיכתו בישראל, תקף את ההחלטה של וילה כשכתב ברשת החברתית "X": "החלטה מגוחכת של הרשויות, פחדנית ולא מוסרית של וילה. על מכבי תל אביב לסרב לשחק את המשחק, אלא אם כן יהפכו את ההחלטה".
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
באסטון וילה הסבירו כי ההחלטה התקבלה "בעקבות הנחיה של הוועדה המייעצת לביטחון, האחראית על הנפקת אישורי בטיחות לכל משחק באצטדיון וילה פארק, בהתאם לשיקולים של בטיחות ותשתיות. משטרת מערב מידלנדס עדכנה את הוועדה כי קיימות חששות לביטחון הציבור מחוץ לאצטדיון וביכולתה להתמודד עם הפגנות אפשריות שיכולות להתרחש באותו ערב. אסטון וילה מסרה כי היא נמצאת בדיאלוג מתמשך עם מכבי תל אביב ועם הרשויות המקומיות, תוך שימת דגש על בטיחות האוהדים והדיירים באזור כגורם המרכזי בהחלטה".
