אחרי הניצחון הגדול של מכבי תל אביב בדרבי, המחזור השלישי ביורוליג נמשך הערב (חמישי) עם חמישה משחקים.
באסקוניה - פנאתינייקוס 86:84
אלופת 2024 והמועמדת הבכירה לזכייה העונה, קטעה רצף של שבעה הפסדים רצופים בוויטוריה ולאחר מותחן אדיר ניצחה שם לראשונה מאז מרץ 2017. פנאתינייקוס הובילה לכל אורך המשחק, הפער צמח ל-17 ברבע השלישי, אבל באסקוניה סיפקה רבע אחרון פנטסטי, הקטינה לשלוש בלבד ובהתקפה האחרונה טרנט פורסט קלע אחת מקו העונשין, החטיא את השנייה ולקח את הריבאונד בעצמו כדי להשוות ארבע שניות לסיום. הארכה? לא אצל קנדריק נאן, שעלה לזריקה על הבאזר מול שני שחקנים וסידר ניצחון דרמטי. הוא סיים את המשחק עם 30 נקודות ו-6 ריבאונדים, ג'די אוסמן הוסיף 20 לצד 8 ריבאונדים וחואנצ'ו הרננגומס תרם 15. באסקוניה סופרת שלושה הפסדים בשלושה משחקים, למרות חמישה שחקנים בספרות כפולות, אותם הוביל טימותי לואוו קבארו עם 16.
פרטיזן בלגרד - אנאדולו אפס 87:93
הטורקים חיפשו ניצחון שלישי ברציפות על ז'ליקו אוברדוביץ', אבל הובילו רק פעם אחת במשחק (בתחילת הרבע הרביעי) ויצאו מבלגרד עם הפסד נוסף, אחרי זה מול הפועל תל אביב. פרטיזן קלעה באחוזים איומים מחוץ לקשת (5 מ-22, לעומת 12 מ-32 של יריבתה) אבל סטרלינג בראון סיים עם 24 נקודות והוביל לניצחון מרשים. איזק בונגה תרם 18 ו-7 ריבאונדים, כשבצד השני לא הספיקו 24 (ב-100 אחוזים מהשדה) של איזאייה קורדינייה.
אולימפיה מילאנו - מונאקו 82:79
ניצחון שני רצוף לסגנית אלופת אירופה, הפסד שני רצוף לאטורה מסינה. המאמן הוותיק ראה את שחקניו מקטינים את הפער לשתי נקודות בלבד בעזרת ריצת 0:8 בדקות האחרונות, אבל קליעות עונשין של הצרפתי מתיו סטראזל הבטיחו את הניצחון של האורחת. מייק ג'יימס קלע באחוזים רעים (3 מ-10 לשלוש) אבל בכל זאת הוביל עם 18 נקודות, דניאל תייס עזר לו עם דאבל-דאבל של 17 ו-10 כדורים חוזרים. דווין בוקר קלע 15 עבור מילאנו, שאבון שילדס ולורנזו בראון שהיו בספק למשחק, תרמו 13 ו-12, בהתאמה.
ריאל מדריד - וילרבאן 72:85
אחרי שפתחה עונה עם הפסד מאכזב מאוד מול וירטוס בולוניה, ריאל סיפקה הצהרת כוונות של ממש מול אולימפיאקוס וטיילה גם מול הצרפתים שהפתיעו אותה פעמיים בעונה שעברה. 11 שחקנים שונים קלעו עבור ריאל וגם היו אחראים ל-24 אסיסטים (לעומת 11 בלבד של היריבה). צ'ומה אוקקה הוביל את הרשימה עם 17 נקודות ו-4 מ-4 מחוץ לקשת, טריי ליילס תרם 12 ומריו הזוניה 11. אדווין ג'קסון קלע 16 לווילרבאן.
פריז - וירטוס בולוניה 79:90
הצרפתים שוב רצו ונהנו כמו נגד מכבי תל אביב, בהובלת נדיר חיפי שקלע 20 נקודות וחילק 6 אסיסטים. בולוניה הוליכה 0:3, אבל זה היה היתרון היחיד שלה במשחק והיא רשמה הפסד שני ברציפות, למרות 21 נקודות של מאט מורגן. פריז במאזן 1:2 ועם שלושה ניצחונות בשלושת משחקי היורוליג שלה מול בולוניה.