פתיחת העונה המוחצת של מכבי תל אביב נמשכה הערב (שלישי), כשהצהובים הביסו בחוץ 0:4 את הפועל פתח תקוה במשחק ההשלמה מהמחזור הראשון ונצמדו להפועל באר שבע בפסגת הטבלה - כשתי המושלמות היחידות בליגת העל. דור פרץ שוב היה כוכב המשחק, כשבישל לאושר דוידה את הראשון (19), בהמשך הכפיל בעצמו אחרי מסירת עומק יפה של שגיב יחזקאל (57) והוסיף (83) מבישול נהדר של דוידה. את הדובדבן על הקצפת הניח עידו שחר מהנקודה הלבנה (89), בדרך לרביעייה שלישית ברציפות.
ז'ארקו לאזטיץ' החמיא להפועל פתח תקוה ולשחקניו: "נשמח אם נבקיע כל משחק ארבעה שערים וננצח. משחק טוב של השחקנים שלנו, גם הפועל פתח תקוה הייתה טובה. הם שיחקו נהדר, ידעו לעשות הגנה טובה. זה היה משחק מצוין לדעתי, אנחנו מתרכזים עכשיו במשחק מול הפועל ירושלים. עשינו לחץ גבוה, תקפנו אותם. מבחינה אישית כל אחד יכול להשתפר, אבל כקבוצה אני מאוד מרוצה, בעיקר מהקצב של המשחק. הקהל נתן לנו דחיפה להצליח".
על המתחרות באליפות: "אחרי עשרה מחזורים אפשר להתחיל להבין מי יתחרו על האליפות. יכולות להיות 4-5 קבוצות. באר שבע? נראה, אני לא בטוח. יש גם את מכבי חיפה, בית"ר ירושלים והפועל תל אביב".
אושר דוידה הוסיף: "שמח שהיה משחק טוב שלי ושל הקבוצה. כיף. התודות לכל הצוות, לכל האנשים שמאמינים בי - מהבעלים ועד האפסנאי. זה לא טניס, זו קבוצה וכולנו עוזרים אחד לשני. למכבי אין שיא, תמיד יש לאן להתקדם ותמיד רוצים עוד. אני שמח שפתחנו ככה ואני מקווה שנמשיך".
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
מנגד, המאמן המפסיד עומר פרץ סיכם והודה: "היה קשה עם הפיזיות, האינטנסיביות והיכולות האישיות. התוצאה היתה כמו שהיא צריכה להיות. ניסינו, לפרקים הפעלנו לחץ בצורה די טובה. השער הראשון קצת מאכזב אותנו, כי היינו במשחק ורצינו למתוח אותו כמה שיותר. במחצית השנייה היה קשה מאוד, נפלנו מהרגליים והפערים הלכו וגדול. החילופים שלהם הוסיפו אינטנסיביות.
"ניסינו ללחוץ אותם ולשחק את המשחק שלנו. מאוד לא אהבתי את שני הגולים האחרונים, כי זה באמת נאיביות. יכולנו להימנע מזה. ציפיתי מהשחקנים שלי להבין את הסיטואציה. כמעט בלתי אפשרי להתמודד עם הקבוצות האלה, ההבדלים הם עצומים. צריך שהמון דברים יתחברו כדי להשיג תוצאה נגד מכבי תל אביב. לצערו היום זה לא צלח".
תומר אלטמן אמר לאחר ההפסד: "הרגשתי במגרש שהיינו שם, לפחות במחצית הראשונה. חבל שלא שמרנו על 0:0 בהתחלה. מאוכזבים, קיווינו להוציא תוצאה טובה. מעודדים מהיכולת, יודעים שיש מה לתקן במשחק החשוב הקרוב. ידענו שפערי הרמות גדולים, ניסינו לראות איך אפשר לצמצם את זה. לצערנו לא הצלחנו לעשות את זה על המגרש. כיף לחזור לליגת העל, הליגה צריכה מועדון כזה עם קהל כזה".