וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל פתח תקוה נכנעה לחרם האוהדים של מכבי תל אביב

עודכן לאחרונה: 14.9.2025 / 19:03

המחאה של ארגוני האוהדים הצהובים הובילה לשיחות בין המועדונים, המחיר למשחק ביום שלישי ירד מ-82 שקל כולל עמלות ל-75 במכירה מוקדמת

תקציר: הפועל פתח תקוה - מכבי נתניה 1:3/ספורט1

הפועל פתח תקוה הודיעה על הוזלת מחירי הכרטיסים לאוהדי מכבי תל אביב ל-75 שקלים, לקראת המשחק בו תארח העולה החדשה את האלופה במשחק ההשלמה שייערך ביום שלישי הקרוב. מדובר בהוזלה מ-82 שקלים ל-75 שקלים, כולל עמלות משרד הכרטיסים.

אחרי שבתחילה נקבו בפתח תקוה במחיר של 82 שקל כולל עמלות, הודיעו ארגוני האוהדים הצהובים על החלטתם להחרים את המשחק. מאות כרטיסים נמכרו במשך כ-48 שעות, ובהפועל פתח תקוה בחרו להוזיל את המחירים.

כך נמסר מהמועדון: "לאור השיח שהתעורר לגבי מחירי הכרטיסים למשחק ביום שלישי מול מכבי ת"א, נערכו מספר שיחות בין המועדונים ומשרד הכרטיסים 'לאן', במטרה להנגיש את המחירים בצורה הטובה ביותר עבור אוהדי שתי הקבוצות. בסיכום הדברים, הוחלט כי מחיר הכרטיסים בקופות יעמדו על 65 ש"ח, ובקנייה מקוונת - 75 ש"ח, כשהנ"ל יהיה תקף גם במשחק החוץ בבלומפילד.

"בשבועות האחרונים קיימנו שיחות רבות עם גורמי השיטור והאבטחה, הנהלת האיצטדיון וארגון האוהדים בנוגע למורכבויות של סידורי ההושבה במשחקי הבית בעונה הקרובה. לאחר בחינת כלל השיקולים, הוחלט כי במשחק הקרוב ישבו אוהדי הפועל ביציע המערבי בשערים 1-5".

אוהדי מכבי תל אביב אמש בגרין. יגיעו גם לפתח תקוה, עושה רושם/קובי אליהו

מכאן שוקצו 6,500 כרטיסים עבור אוהדי מכבי תל אביב, שיישבו בכל היציע המזרחי באצטדיון בפתח תקוה.

בהודעת ארגוני האוהדים של מכבי תל אביב נכתב לאחר הורדת המחירים: "יספרו לכם שחרם אוהדים זה דבר שלא עובד יותר, יגידו לכם שלא מבינים למה על 7 שקלים עשינו כולנו יחד חרם. אבל אנחנו יודעים את האמת. הקהילה הצהובה, שוב אמרה את שלה. בכוחות משולבים של העמותה, ארגון מכבי פנאטיקס והנהלת המועדון, יחד כאגרוף קמוץ, בלי להכנע לתכתיבים, בלי להפקיר את החלש ועם שמירה על העקרונות שלנו ושלכם כאוהדים. הכדורגל שייך לאוהדים!".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully