וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ונטורה אמור לפתוח בהפועל באר שבע, קוז'וך ישנה מערך?

עודכן לאחרונה: 13.9.2025 / 12:43

שלושה שבועות אחרי הבלגן הגדול, הקשר צפוי לשוב ל-11 של מחזיקת הגביע מול הפועל ירושלים (א', 20:00, ספורט4). אחמד עשוי לרדת לספסל, המאמן שוקל לפתוח עם שלושה בלמים. באייה, ז'ארדל ופרדה ייעדרו אצל זיו אריה, שמחכה לאילון אלמוג

תקציר: הפועל באר שבע - עירוני טבריה 0:7/ספורט1

הפועל ירושלים

עם 0 נקודות בשני משחקים, הפועל ירושלים תארח מחר (ראשון, 20:00, ספורט4) את הפועל באר שבע, למשחק בו נקודה ומעלה תיחשב להישג, בדיוק כמו המשחק במחזור שלאחר מכן נגד מכבי תל אביב.

איינאו פרדה שנפצע שוב ייעדר, כמו גם איבה רנסום וז'ארדל שעדיין לא החלימו ואוראל באייה שהורחק עם תחילת משחק ההפסד להפועל חיפה במחזור האחרון.

במועדון מקווים לסכם במהלך השבוע הקרוב עם הפועל באר שבע על שאילת אילון אלמוג עד לתום העונה. כזכור, השחקן הושאל לקבוצה של זיו אריה בינואר שעבר, ומשהבין כי לא יזכה לדקות משחק ראויות העונה בבאר שבע, החליט לבקש לעזוב.

שוב בחוד. אידוקו/ברני ארדוב

הפועל באר שבע

הפועל באר שבע, שפתחה מצוין את ליגת העל עם שני ניצחונות - הראשון על מכבי נתניה בחוץ אחרי מהפך והשני 0:7 היסטורי על עירוני טבריה, שהפך לניצחון הגבוה בתולדותיה - תעלה מחר (ראשון, 20:00, ספורט4) לטדי למשחק חוץ מול הפועל ירושלים, במטרה לשמור על 100 אחוזי הצלחה ולרשום 9 נקודות מתוך 9 אפשריות אחרי שלושה מחזורים.

השינוי הגדול של רן קוז'וך לקראת מחר אמור להיות לוקאס ונטורה ב-11. כזכור, במחזור הראשון מול מכבי נתניה החרים הקשר הברזילאי את המשחק. לאחר מכן עמד לוועדת משמעת פנימית, נענש אבל חזר לסגל במשחק האחרון ואף נכנס כמחליף. ונטורה אהוב מאוד על ידי חבריו לקבוצה וגם הקהל תומך בו, כפי שניתן היה לראות באצטדיון טרנר, כך שמבחינת הפועל באר שבע לא צריכה להיות בעיה שהוא יפתח בהרכב כבר מחר, שלושה שבועות אחרי האירוע החריג במשחק מול מכבי נתניה. אם כך יהיה, ייתכן שמי שיירד לספסל יהיה זאהי אחמד וזה יהיה השינוי היחיד של מאמן הפועל באר שבע לקראת המשחק.

קוז'וך תמיד שוקל גם את האפשרות לפתוח עם שלושה בלמים ולשחק קצת אחרת. במקרה כזה גיא מזרחי יצוות לאור בלוריאן ולמתן בלטקסה, ורועי לוי יפתח על כל הקו הימני, אבל ספק אם המאמן ילך על זה מחר אחרי שהמערך שבחר למשחק מול טבריה הביא לו ניצחון כל כך מרשים. כך או אחרת נראה שאיגור זלטאנוביץ' ימשיך לקבל אשראי אחרי שמצא סוף סוף את הרשת במשחק האחרון. הפועל באר שבע תמשיך להישען על שחקני הנבחרת שחזרו והרשימו מאוד במדים הלאומיים כמו אליאל פרץ ודן ביטון.

מי שנפצע כזכור בפגרת הנבחרת באימון של רן בן שמעון הוא השוער הראשון ניב אליאסי. הוא ייעדר לפחות משלושה משחקים ואולי אף יותר ומי שייכנס לנעליו מחר הוא אופיר מרציאנו, שנראה טוב באימונים ויש ביטחון מלא ביכולת שלו להמשיך ולשמש כשוער במשחקי הקבוצה, כפי שעשה לאורך כל מסע גביע המדינה בעונה שעברה.

די, שילמתם מספיק

4 מנויים ב-100 שקלים וגם חודש חינם! וואלה מובייל חוסכת המון

לכתבה המלאה

ושוב איתכם. ונטורה/ברני ארדוב

הרכבי הקבוצות

שופט: אוהד אסולין
אצטדיון: טדי

בסיום המחזור ה-3

  • מכבי חיפה - מ.ס. אשדוד (שני, 20:00, ספורט4)
  • הפועל תל אביב - בית"ר ירושלים (שני, 20:30)

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully