וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בישול בכורה ללוקה מודריץ' באיטליה, 0:2 למילאן בלצ'ה

אחרי ההפסד המפתיע במחזור הפתיחה, הרוסונרי חגגו ניצחון ראשון. הקרואטי בישל ללופטוס-צ'יק ופוליסיץ' הכפיל. צפו: 2:3 דרמטי לקרמונזה, שעלתה לפסגה

תקציר: קרמונזה - ססואולו 2:3/ספורט1

המחזור השני בסרייה A האיטלקית נפתח הערב (שישי) עם שני משחקים. קרמונזה המשיכה במומנטום עם 2:3 אדיר על ססואולו שהעלה אותה לפסגה, לאחר מכן מילאן רשמה ניצחון בכורה העונה בליגה עם 0:2 בלצ'ה - משחק בו לוקה מודריץ' רשם בישול ראשון בסרייה A.

לצ'ה - מילאן 2:0

הפסד הבית המאכזב - שלא לומר מביך - נגד קרמונזה המפתיעה, הכניס את מילאן ללחץ, בוודאי כשהיא עדיין ללא רפאל לאאו הפצוע. סנטיאגו חימנס הוביל את ההתקפה, אך הרוסונרי נתקלו בקשיים משמעותיים והלחץ עשה את שלו - גם כשהצליחו מתאו גאביה וחימנס לכבוש, שני השערים נפסלו לאחר התערבות שופטי המסך, בעקבות עבירה ונבדל בהתאמה. לבסוף, לוקה מודריץ' בישל לראשונה בסרייה A כאשר מצא את רובן לופטיס-צ'יק (66), וכריסטיאן פוליסיץ' הכפיל בדקה ה-86. מילאן לא הפסידה ללצ'ה כבר 15 משחקים ברציפות, מאז אפריל 2006.

קרמונזה - ססואולו 2:3

לאחר הניצחון המפתיע על מילאן במחזור הראשון, העולה החדשה קרמונזה המשיכה את המומנטום במשחק מטורף, בו כבר הובילה בשני שערים, שמטה אותו ואז, עמוק בתוספת הזמן, הכריעה את המשחק. תחילה היא עלתה ליתרון משער של פיליפו טרצ'אנו בדקה ה-37, ושתי דקות לאחר מכן, פרנקו ואסקס הכפיל את התוצאה עם שער מהיר. האורחת, שהפסידה לאלופה נאפולי במחזור הראשון, לא הרימה ידיים וחזרה למשחק בזכות אנדראה פינאמונטי בדקה ה-63 ודומניקו ברארדי שאיזן מהנקודה הלבנה כעבור עשר דקות. בתוספת הזמן, בדקה ה-90+3, מנואל דה לוקה הכריע את המשחק עם פנדל משלו, שהבטיח לקרמונזה שלוש נקודות נוספות בדרך לפסגה.

הלך קשה למילאן. לופטוס-צ'יק/רויטרס

משחקי יום שבת:

בולוניה - קומו (19:30)
פארמה - אטאלנטה (19:30)
פיזה - רומא (21:45)
נאפולי - קליארי (21:45)

  • עוד באותו נושא:
  • מילאן
  • לצ'ה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully