האם לידס יונייטד ויתרה על מנור סולומון? רק אתמול (חמישי) דווח כי במועדון עדיין מאמינים שהישראלי לא יישאר בטוטנהאם, ואף שייעשה ניסיון נוסף לצרפו לקראת סגירת חלון ההעברות, אלא שהבוקר כבר מתברר כי העולה החדשה לפרמיירליג קרובה מאוד להחתים שחקן כנף נוצץ אחר, וגם יקר למדי.
על פי דיווח ב"סקיי ספורטס", לידס שיפרה את הצעתה לפיינורד עבור איגור פיישאו, והסכימה לשלם מעל 26 מיליון ליש"ט - סכום שעוקף את ההצעה של מארסיי, שנחשבה עד לאחרונה למובילה במירוץ להחתמתו.
מארסיי מתקשה להגיע לסיכום מול ההולנדים, בעוד בלידס שילבו בעסקה גם בונוסים על הישגים, שאמורים להפוך את ההצעה לאטרקטיבית יותר. לפי ההערכות, מארסיי תתקשה להשוות את ההצעה, והסיכוי שפיישאו יעבור ללידס הולך וגדל.
פיישאו, בן 25, הוא שחקן כנף ברזילאי שמעדיף את האגף השמאלי אך מסוגל לשחק גם בימין, שכן הוא ימני ברגלו. הוא הצטרף לפיינורד לפני שלוש שנים מקוריטיבה תמורת 4.5 מיליון יורו, ומאז כבש 32 שערים ובישל 23 נוספים ב-93 משחקי ליגה. בליגת האלופות רשם שני שערים וחמישה בישולים ב-17 הופעות.
סולומון לא נכלל בסגל של טוטנהאם במשחק ההכנה הראשון תחת המאמן החדש תומאס פרנק, בשל פציעה קלה. יהיה מעניין לראות אם ייכלל בסגל מחר במשחק מול לוטון, לפני שהקבוצה תצא למסע משחקים בהונג קונג.