וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"סיכוי טוב מאוד שאחרי פתיחת העונה, מנור סולומון יחזור ללידס"

כך טען העיתונאי האנגלי גרהאם ביילי, שהסביר: "לידס אוהבת אותו מאוד, עדיף לה להמתין שיבין שהוא לא מעורב בטוטנהאם"

תקציר: פלימות' - לידס יונייטד 2:1, שער ניצחון של מנור סולומון בתוספת הזמן/ספורט1

באנגליה נטען השבוע שלידס יונייטד לא ירדה מאופציית מנור סולומון, ומקווה להשיב אותו לשורותיה בשבועות הקרובים. העיתונאי האנגלי גרהאם ביילי אישר זאת וחזה שכוכב נבחרת ישראל עשוי לשוב לקבוצה הצטיין אשתקד - שכן הוא לא ממש נמצא בתכניות המקצועיות של תומאס פרנק בטוטנהאם.

"לידס עדיין מאוד אוהבת את מנור סולומון", אמר ביילי. "אני חושב שיש סיכוי טוב מאוד שאחרי כמה משחקים, כשתתחיל כבר העונה וסולומון יראה שהוא לא שחקן הרכב בטוטנהאם ולא מעורב, נראה אותו בלידס".

ביילי אף רמז שלידס מוכנה להמתין ולא למהר עם חלופה אחרת: "לידס עדיין אוהבת אותו מאוד, אני חושב שיש סיכוי טוב שסולומון יסיים באלנד רואוד. מבחינתם, אם זה לבחור באופציה שנייה, עדיף להם להמתין. הם רצו את סולומון והוא גם לא הולך לעלות להם הרבה כסף. אז כן, הוא בראש שלהם".

שחקן לידס מנור סולומון מול שחקן מילוול ג'ייק קופר. Molly Darlington, GettyImages
הקאמבק בדרך? סולומון/GettyImages, Molly Darlington

הישראלי לא שותף במשחק ההכנה הראשון של טוטנהאם, שגברה 0:2 על רדינג, בטענה שהוא סובל מ"פציעה קלה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully