הפועל באר שבע חגגה הערב (ראשון) באצטדיון בלומפילד את התואר הראשון של עונת 205/26 בכדורגל הישראלי, אחרי שניצחה 1:2 את מכבי תל אביב למרות נחיתות מספרית מהדקה ה-17, וזכתה באלוף האלופים בפעם החמישית בתולדותיה.
כעת מחזיקת הגביע כבר עם הפנים לגומלין מול לבסקי סופיה בסיבוב הראשון של מוקדמות ליגת האלופות, ויש לה עוד דאגות פרט לחסרונו של אליאל פרץ, שכזכור הורחק ב-0:0 בבולגריה.
למרות כניסתו לכמה דקות כמחליף, קינגס קאנגווה דידה החוצה בסיום המשחק והעיד כי הוא סובל מכאבים חזקים בקרסול. עדיין לא ברור אם יהיה כשיר לגומלין מול לבסקי ביום חמישי בהונגריה. בנוסף, חמודי כנעאן סובל מרגישות בברך וצריך יהיה לבחון אותו באימונים הקרובים. בקבוצה לא רצו לסכן אותו והעדיפו שלא ישחק הערב.
אם תעבור את לבסקי סופיה ביום חמישי, הפועל באר שבע תפגוש את בראגה בסיבוב המוקדמות השני של הליגה האירופית. אם תפסיד, היא תנשור למוקדמות הקונפרנס ליג, שם מצפה לה יריבה לא פחות חזקה בדמות א.א.ק אתונה.