וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ארבע שנים למותו של ויקי פרץ: "ממשיך להתקיים בכל אחד מאיתנו"

עודכן לאחרונה: 10.7.2025 / 18:23

המשפחה והחברים עלו לקברו של חלוץ העבר האגדי שהלך לעולמו בגיל 68. אלמנתו איריס ביקשה: "תשמור עלינו מלמעלה"

מוטי חביב מראיין את איריס פרץ/ספורט1

ארבע שנים לאחר פטירתו של ויקי פרץ, משפחתו וחבריו עלו הערב (חמישי) לקברו בבית העלמין ברמת השרון וקיימו את האזכרה השנתית לזכר הכדורגלן האגדי. בין שחקני ומנהלי העבר שהגיעו, היו ניסים ברדה, מושיק שוויצר, בועז רימון ואחרים.

האלמנה איריס פרץ אמרה: "אני מודה לך על החיים שזכיתי לחלוק לצידך ורואה אותך ממשיך להתקיים בכל אחד מאיתנו. הילדים ואני מתגעגעים אליך מאוד ולכל אחד יש חלק ממך. נוח על משכבך בשלום ותשמור עלינו מלמעלה".

איריס פרץ אלמנתו של ויקי פרץ מעל קברו באזכרה. באדיבות המשפחה
האלמנה איריס פרץ באזכרה/באדיבות המשפחה

פרץ, שנפטר בגיל 68, זכור בעיקר מתקופתו במכבי תל אביב ובנבחרת ישראל. לאחר שהחל את הקריירה במכבי רמת עמידר, עבר לצהובים ב-1973 וסייע להם לזכות בדאבל ב-1976/77, אז גם הוכתר כמלך שערי הליגה. ב-1980 חתם בשטרסבורג הצרפתית ובשנתיים שלו במדיה כבש 27 שערים בליגה הבכירה בצרפת. בעונת 1982/83 הצטרף לראן ועם 17 שערים, סייע לה לעלות לליגה הראשונה.

ב-1983 חזר למכבי תל אביב ואחרי שנתיים עזב לשמשון תל אביב. עד שפרש ב-1991, הוא הספיק ללבוש גם את מדי בית"ר נתניה, הפועל לוד ומכבי השקמה רמת חן. בארון התארים שלו ניתן למצוא שתי אליפויות וגביע עם מכבי תל אביב. פרץ רשם 40 הופעות במדי נבחרת ישראל ובהן כבש 14 שערים. גיסתו, דורית, היא אלמנתו של כדורגלן העבר אבי כהן ז"ל ובנו הוא שחקן העבר ומאמן הפועל פתח תקוה כיום, עומר פרץ.

אחרי שפרש, פרץ אימן את נבחרת הנערים של ישראל ובהמשך שימש כעוזרו של אלי כהן בהפועל תל אביב ובמכבי תל אביב.

  • עוד באותו נושא:
  • ויקי פרץ

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully