וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ג'וקוביץ' או פריץ מסוגלים למנוע עוד גמר בין אלקראס לסינר?

אלוף ווימבלדון אלקראס ישחק נגד פריץ בחצי הגמר הראשון (שישי, 15:30) ולאחר מכן יעלו סינר וג'וקוביץ', לשחזור המפגש מלפני שנתיים

תיקתקנו, 10.7/ספורט1

האם נקבל גמר גרנד סלאם שני ברציפות בין קרלוס אלקראס ליאניק סינר, או שווימבלדון יביא בשורה אחרת? האלוף המכהן, שניצח את האיטלקי בגמר רולאן גארוס, יפגוש מחר (שישי, 15:30) את טיילור פריץ בחצי הגמר הראשון, ולאחר מכן ישחזר המדורג 1 בעולם את חצי הגמר לפני שנתיים, כשישחק נגד שיאן הזכיות נובאק ג'וקוביץ'.

קרלוס אלקראס טניסאי ספרדי עם טיילור פריץ טניסאי אמריקאי, גביע לייבר 2024. Clive Brunskill, GettyImages
שני מפגשים, שני ניצחונות חלקים לספרדי. קרלוס אלקראס עם טיילור פריץ בגביע לייבר 2024/GettyImages, Clive Brunskill

טיילור פריץ (5, ארה"ב) - קרלוס אלקראס (2, ספרד)

עם רצף אדיר של 23 ניצחונות ב-2025 (השישי בטיבו מאז תחילת המילניום) ובתור הטניסאי השלישי הכי צעיר בעידן הפתוח שמגיע לחצי גמר ווימבלדון שלוש פעמים ברציפות, אלקראס פייבוריט לזכייה שלישית ברציפות על הדשא. אבל פריץ, שזכה לפני כן בטורניר איסטבורן ונמצא ברצף של תשעה ניצחונות, לא מתכוון לעשות לו חיים קלים ורוצה גמר גרנד סלאם שני בקריירה (הפסיד ליאניק סינר באליפות ארה"ב בשנה שעברה), אבל מחזיק במאזן עלוב של 16:1 מול שלושת המשתתפים האחרים בחצי הגמר. השניים מעולם לא נפגשו במסגרת טורניר גרנד סלאם או על דשא, כאשר אלקראס ניצח בצורה חלקה בשני העימותים הקודמים (על משטחים קשים).

בכוח לשלם יותר?

עוברים עכשיו לוואלה מובייל ונהנים מ-4 מנויים ב100 שקלים

לכתבה המלאה

יאניק סינר טניסאי איטלקי עם נובאק ג'וקוביץ' טניסאי סרבי, חצי גמר ווימבלדון 2023. רויטרס
על הדשא זה 0:2 לסרבי. יאניק סינר עם נובאק ג'וקוביץ'/רויטרס

יאניק סינר (1, איטליה) - נובאק ג'וקוביץ' (6, סרביה)

בחצי הגמר בצרפת לפני כחודש, ג'וקוביץ' לא הצליח לעמוד בקצב של סינר ונכנע ללא תנאי בשלוש מערכות, כשזו הייתה הפעם החמישית ברציפות בה הוא מפסיד לו. אבל שני העימותים היחידים ביניהם על הדשא, ושניהם היו בווימבלדון והסתיימו בניצחונות של הסרבי הוותיק. ב-2022 הוא חזר מפיגור שתי מערכות ברבע הגמר, ושנה לאחר מכן כבר ניצח בצורה חלקה בחצי הגמר. נולה קבע שיא הופעות בחצי הגמר בלונדון (14) ורוצה גמר שביעי רצוף שיעניק לו סיכוי להשוות את שיא הזכיות בטורניר של רוג'ר פדרר (8), בעוד מבחינת סינר זה הגמר היחיד שחסר. האיטלקי כבר היה עם רגל וחצי בחוץ כשפיגר 2:0 במערכות בשמינית הגמר מול גריגור דימיטרוב שפרש בגלל פציעה, וברבע התאושש על חשבון בן שלטון וגם הראה שהפגיעה במרפק לא ממש מפריעה לו. ואיך הנפילה המבהילה בסיום רבע הגמר תשפיע על הסרבי? הוא ויתר על האימון לקראת חצי הגמר מתוך תקווה שהמנוחה תעזור לו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully