וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לאזטיץ' לקראת פתיחת העונה: "נצרף רק שחקנים שישדרגו אותנו"

11.7.2025 / 6:30

מאמן מכבי תל אביב דיבר על המפגש עם הפועל באר שבע באלוף האלופים ביום ראשון, תוכניות הרכש, מצבם של רביבו ותורג'מן ושביעות רצונו מהסגל הקיים: "אנחנו מתרגשים ומצפים לאתגרים שלפנינו". וגם: האם אורי עזו יישאר?

קפטן מכבי תל אביב דור פרץ על הגדלת מספר הזרים בליגת העל/קובי אליהו

מכבי תל אביב ערכה אתמול (חמישי) אירוע חגיגי להשקת המדים החדשים, יממה לאחר ששבה ממחנה האימונים בהונגריה. לראשונה הקיץ כל אנשי הצוות המקצועי ושחקני האלופה נמצאים בישראל - כולל הזרים שלפני כשבועיים עוד התאמנו בנפרד בסרביה.

כעת יתמקדו הצהובים במשחק אלוף האלופים נגד הפועל באר שבע ביום ראשון (19:30, ספורט1) ויאיצו את ההכנות למפגשים עם פאפוס במוקדמות ליגת האלופות, ב-22 וב-30 ביולי.

המאמן ז'ארקו לאזטיץ', בריאיון ראשון לקראת העונה שבפתח, סיפר: "נפתח את העונה נגד הפועל באר שבע, שהמשחקים מולה תמיד מוכרעים על ידי הפרטים הקטנים - ככה גם זכינו באליפות. יש לנו עוד הרבה דברים לעשות כדי להשתפר ובוודאי שלפנינו משוכה קשה, אבל זו הזדמנות טובה כדי להמשיך בהכנות, להמשיך את היכולת מהעונה שעברה, לבחון איפה אנחנו נמצאים וכמובן לנסות לזכות בתואר מול יריבה חזקה".

ג'ק אנגלידיס עם ז'ארקו לאזטיץ'. קובי אליהו
לאזטיץ' ואנגלידיס. דיברו גם על חיזוק הסגל?/קובי אליהו

כאשר נשאל על השינויים בסגל, ובייחוד על עזיבת הבלמים סתיו למקין ועידן נחמיאס, אמר: "אני מרוצה מהשחקנים בסגל, מהעבודה שלהם ומהדרך שבה הם מיישמים את ההוראות. לגבי שחקנים חדשים, זו שאלה לאנשים אחרים במועדון - אני יכול לדבר רק על השחקנים שבסגל".

על הציפיות לקראת העונה הקרובה: "אנחנו מתרגשים, זו עונה מאתגרת וחשובה מאוד ויש לי מוטיבציה גבוהה כדי שנמשיך את העונה מהמקום שסיימנו אותה. יש לנו את הפועל באר שבע כבר ביום ראשון ואחר כך את מוקדמות ליגת האלופות, אז אני מצפה מאוד לאתגרים שלפנינו".

על המפגשים עם פאפוס בסיבוב המוקדמות השני ליגת האלופות: "נצטרך להתכונן היטב. אנחנו עוקבים אחר פאפוס, יודעים שזו קבוצה טובה וחזקה שזכתה בצדק באליפות קפריסין, אבל נדבר עליה לקראת המשחק".

עוד בוואלה

דור פרץ: "זהבי, קניקובסקי ונחמיאס? הלוואי שיחזרו, הם חסרים"

לכתבה המלאה

רוי רביבו שחקן מכבי תל אביב. מכבי תל אביב, אתר רשמי
"הם שמחים". לאזטיץ' על רביבו ותורג'מן/אתר רשמי, מכבי תל אביב

על מצב הרוח של דור תורג'מן ורוי רביבו: "הם התאמנו מצוין. היו להם הצעות והתעניינו בהם, גם היו להם פציעות, אבל הם שמחים ונראים טוב".

על אורי עזו שנשאר בארץ ולא יצא למחנה האימונים: "אני מעריך את הדאגה שלכם לגביו, אבל אלה דברים פנימיים בתוך המועדון. כמובן שהדברים תלויים בי, נראה אם הוא יישאר".

על הגדלת מספר הזרים בליגת העל לשמונה: "אני מרוצה מהסגל שיש לי. אם נצרף שחקנים, הם יהיו כאלה שישדרגו אותנו משמעותית".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully