מכבי תל אביב השיקה הבוקר (חמישי) את המדים החדשים שלה לעונת 2025/26, אבל חשוב מכך, בעוד שלושה ימים תפתח האלופה רשמית את העונה, כאשר תארח את הפועל באר שבע למשחק "אלוף האלופים" (ראשון, 19:30, ספורט1).
מכבי תל אביב חזרה רק אתמול ממחנה האימונים בהונגריה, שבו ניצחה 0:5 ו-0:12 קבוצות מהליגה המקומית השנייה ומהליגה השלישית ברומניה, אך בין לבין ספגה הפסד 4:1 מפרנצווארוש. לקראת המשחק נגד מחזיקת הגביע בתחילת השבוע, היה זה הקפטן דור פרץ שהתראיין הבוקר.
יתרון (5) 247
21:15

פנאתינאיקוס

בי.סי דובאי
(8.5+)
פאו אחרי 4 ניצחונות יפים בכל המסגרות, אך היא לא יציבה העונה ביורוליג ופוגשת קבוצה בעלייה, שגם היא השיגה 4 ניצחונות רצופים. פאו טובה יותר, אך דובאי עם ליין כ"כ גבוה, אמורה לעשות את זה
יתרון (5) 261
21:30

אולימפיה מילאנו
(4.5+)

הפועל תל אביב
מילאנו מספיק מוכשרת התקפית כדי להתמודד עם הפועל ת"א בביתה, והגנתית היא יכולה לאתגר אותה לא פחות משעשו פנרבחצ'ה ואולימפיאקוס. משחק צמוד, מילאנו יכולה לעמוד בליין
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(8.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
על המטרות לעונה הקרובה: "סיימנו את העונה האחרונה עם טעם מתוק ונרצה שכך יהיה גם העונה. אלה רק השלבים הראשונים של העונה, הגיעו שחקנים חדשים שנכנסים למערכת, אז נתכונן צעד אחרי צעד ונתחיל מול הפועל באר שבע באלוף האלופים - שזה משחק סופר קשה ועוד על תואר".
אם יניף תואר ראשון העונה ביום ראשון: "הלוואי, אבל גם הפועל באר שבע מאוד רוצה לזכות".
על המדים החדשים: "אני חושב שאחרי העונה שעברה זה לא היה כל כך קשה, אבל אלו מדים מאוד יפים. אני מאוד אוהב".
כיצד משפיעה עליו כקפטן עזיבת זהבי, קניקובסקי ונחמיאס: "העוגנים שהיו בשנה שעברה חסרים כרגע, והלוואי שחלקם יחזרו כדי לעזור לי ולחבר'ה להנהיג את הקבוצה. כשיש ריק אז הוא יכול להתמלא בשחקנים חדשים שיכולים להנהיג את הקבוצה הזו, כל אחד בדרכו, וזה משהו שאנחנו כבר עובדים עליו".
על העלאת מספר הזרים בליגה: "כולנו רואים בעייתיות בחוק הזה, אבל מצד שני המועדון שלי בעד ההגדלה, אז קשה לי לנקוב בעמדה ברורה - כי אני חלק מהמועדון וזה מה שחשוב לי. אני יודע שיש פה בעייתיות גדולה ואני מקווה שימצאו את המתווה הנכון שיאפשר גם את טובת המועדונים וגם שהשחקן הישראלי לא ייפגע".


