פול אדגר, שחקן בית"ר ירושלים וגם הפועל ראשון לציון לשעבר, עשוי לחזור לליגה הספרדית. כזכור, אדגר (או כפי שהוא מוכר באירופה: פול אקוקו), עזב את ישראל לפני שבע שנים ועבר לקבוצת המילואים של בטיס, ממנה התקדם גם לקבוצה הבוגרת. היו לו 32 הופעות במדים הירוקים בלה ליגה, ובספטמבר 2023 הוא נמכר לליון תמורת 3 מיליון יורו.
למרות חוזה לארבע שנים והתחלה סבירה, הקשר בן ה-27 לא מצא את מקומו בקבוצה הצרפתית. היו לו שמונה הופעות בליגה בעונה הראשונה ורק שתיים בעונה השנייה, לצד שלושה משחקים באירופה (כולל נגד מנצ'סטר יונייטד ברבע גמר הליגה האירופית). אדגר לא נמצא בתוכניות של פאולו פונסקה, ולפי דיווחים שונים הוא עשוי לחזור לספרד.
מי שמעוניינת בשירותיו היא חטאפה, שכבר הציעה תמורתו 800 אלף יורו. ליון מצפה לסכום גבוה יותר ודחתה את ההצעה הזו, אך לפי הדיווחים בצרפת תהיה מוכנה למכור את הקשר מחוף השנהב (ארבע הופעות בנבחרת) תמורת מיליון יורו והעסקה עשויה להתקדם כבר בימים הקרובים.
אדגר שיחק בבית"ר ירושלים במהלך עונת 2017/18, אז רשם 12 הופעות בליגת העל ועוד אחת בגביע, אז גם בישל שער. לאחר מכן הושאל להפועל ראשון לציון מהלאומית וכבש במדיה שלושה שערים.
בריאיון שהעניק לוואלה ספורט ב-2020, הוא סיפר: "בבית"ר המאמן רק אמר לי 'אתה משחק 6', ומעבר לזה לא אמרו לי כלום. זה לא עזר לי. אני גם חושב שהייתי בסדר בדקות ששיחקתי, אבל לא הייתה סבלנות. אני זוכר את המשחק מול סכנין ששרקו לי בוז והוציאו אותי בגלל זה. מאז לא שיחקתי יותר. זה מסביר הכול. אלי טביב מאוד התלהב ממני בהתחלה, אני יודע שהוא מאוד רצה שאני אשחק, אבל כל הבעיות מסביב הרסו הכול. לא היה זמן לשלב אותי, להכין אותי. הכול מעכשיו לעכשיו. עוד לפני שהבנתי משהו כבר שלחו אותי לליגה השנייה. קיצצו לי בשכר, הייתי מתוסכל וזה גם השפיע עליי".