וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלקראס התגבר על החלפת יריב ברגע האחרון, סינר התאושש על הדשא

אלוף רולאן גארוס פתח את טורניר קווינס עם 4:6, 6:7 (4) על וולטון, סגנו עבר שלב בטורניר האלה עם 5:7, 3:6 על האנפמן

תיקתקנו, 17.6/ספורט1

תשעה ימים אחרי זכייתו ברולאן גארוס, לאחר אותו מהפך קסום מול יאניק סינר, קרלוס אלקראס פתח הערב (שלישי) בצורה טובה את טורניר קווינס עם 4:6, 6:7 (4) על האוסטרלי אדם וולטון (86 בעולם), שנכנס להגרלה הראשית כלאקי לוזר בעקבות פציעתו של אלחנדרו דוידוביץ'-פוקינה. הדרבי הספרדי נמנע והמדורג שני בעולם, שזכה בקווינס לפני שנתיים, נאלץ להתאים עצמו ליריב אחר בהתראה קצרה. הוא התקשה לפרקים על הדשא באנדי מארי ארנה, אבל הציל שתי אפשרויות שבירה בפיגור 5:4, לא נשבר כל המשחק ושמר על קור רוח בשובר השוויון.

קרלוס אלקראס טניסאי ספרדי. רויטרס
רוצה לשחזר את הזכייה מ-2023. קרלוס אלקראס/רויטרס

יאניק סינר, המדורג ראשון בעולם, מנסה להשאיר מאחור את טראומת ההפסד בפריז. הערב הוא התחיל את עונת הדשא לקראת ווימבלדון עם ניצחון 5:7, 3:6 על יאניק האנפמן הגרמני (138) בטורניר האלה, בו זכה בעונה שעברה. בשמינית הגמר מחכה לו אלכסנדר בובליק הקזחי, אלוף הטורניר מ-2023 שניצח אז את סינר ברבע הגמר לאחר שהאיטלקי פרש. פרט לכך היו ארבעה ניצחונות של סינר.

אנדריי רובלב, המדורג רביעי בטורניר ו-14 בעולם, ניצח 3:6, 4:6 תוך קצת יותר משעה את האוסטרי סבסטיאן אופנר (122). בשלב הבא הוא יתמודד עם הארגנטינאי תומאס אצ'ברי (63), שטייל עם 1:6, 3:6 על הספרדי פדרו מרטינס (54).

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully