וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרון דרוקר אחרי העלייה לליגת העל: "עשינו את זה בדרך שלי"

11.6.2025 / 23:06

מכבי ראשון לציון חוגגת העפלה לליגה הבכירה לאחר שלוש שנים, המאמן: "חלמנו על זה ודמיינו את זה". גרנט ובארנס סיפרו שיישארו, ראובן: "לא דמיינתי את זה ככה"

דאבל דריבל פרק 12/מערכת וואלה

זה היה משחק דרמטי וארוך מהרגיל הערב (רביעי) באילת, ובסיומו מכבי ראשון לציון חגגה את חזרתה לליגת העל בכדורסל אחרי שלוש שנים. המשחק נעצר למשך שעה בעקבות הטבעה של ברנדון הופמן שניפצה את הלוח והמאבק גם כך היה צמוד מן הפתיחה, אבל בסיום החבורה של שרון דרוקר חגגה 75:89 על הפועל אילת, הכריעה את הסדרה וכאמור העפילה לליגה הבכירה.

לאחר המשחק אמר המאמן שרון דרוקר: "וואו, וואו, מטורף. חלמנו על זה ודמיינו את זה, כל השנה זו הייתה המטרה. יש לנו חבר'ה מדהימים, באמת. אני תמיד נותן את הקרדיט לצוות שלי ולשחקנים, אבל הפעם עשינו את זה בדרך שלי. 'I did it my way' היה המוטו שלי תמיד, והיום חזרנו לליגת העל".

הריאיון עם דרוקר נקטע בעיצומו בעקבות החגיגות, והוא הספיק לומר בנוסף לפני שנרטב מכף רגל ועד ראש: "אתם לא יודעים איזה לב גדול יש לשחקנים שליי - אולי לא שמות גדולים, אולי לא שחקנים של הרבה כסף. אבל אנשים עם לב גדול".

ה-MVP קווה גרנט, שהתראיין לצד די ג'יי בארנס, אמר: "אני מודה לאלוהים, הייתה לנו עונה ארוכה וזה היה שווה את זה. דיברנו על זה כולנו. אם אנחנו נשארים בישראל? בוודאי".

עמית ראובן סיכם: "זו הרגשה מטורפת - כמה שדמיינתי את זה בבית, לא דמיינתי שזה ייגמר ככה. אלו זמנים קשים ואתם יודעים כמה לחוץ במכבי ראשון לציון, אז אין מאושר ממני שעשינו את זה".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully